تیرامیسو بدون تخم مرغ با لیدی فینگر شیک ومجلسی

آشپزخانه غذاهای ترکی و بین الملل
آشپزخانه غذاهای ترکی و بین الملل
سلام دوستانممواد لازم براى تيراماسو به سبك تركى :آرد،شكر،نشاسته ذرت،زرده تخم مرغ،وانيل،پنير خامه ايى،خامه صبحانه،پود ...
سلام دوستانم
مواد لازم براى تيراماسو به سبك تركى :
آرد،شكر،نشاسته ذرت،زرده تخم مرغ،وانيل،پنير
خامه ايى،خامه صبحانه،پودر تارتار،شير،
نسكافه،ليدى فينگر،كره
براى سرو :
پودر كاكائو ،
انگور،
انار،اسمارتيز
Ingredients for Turkish style tiramasu:
Flour, sugar, cornstarch, egg yolk, vanilla,Creamy
Cheese(Mascarpone), Breakfast cream, Tartar
powder, Milk,Nescafe, Lady Finger, butter
To serve: cocoa powder,
grapes, pomegranate, smarties

يك ميليون و سيصد هزار بازديد
KUPTA TİRAMİSU TARİFİM VAZGEÇİLMEZİNİ...
پنج ميليون و نهصد هزار بازديد در يوتويوب تيراماسو با محلبى تركى 🙃😅
Bu TİRAMİSU kacmaz! Tatli tarifleri
ابتدا در یک ظرف مناسب شکر پیمانه شده ، آرد و نشاسته ذرت پیمانه شده به همراه یک عدد زرده تخم
مرغ . دوستان دقت کنید تمام مواد اولیه که استفاده می شه در این رسپی همگی به دمای محیط هستند.
یک لیتر شیر که ترجیحا ً برای درست کردن دسر شیرینی و کیک ها از شیر پرچرب استفاده می شود
تا بسیار لذیذ تر و خوشمزه تر باشند .
برای 20 الی 30 دقیقه به صورت پیوسته هم بزنید تا ته
نگیرد و محلبی شما خیلی خوب با کیفیت و بافت یکدستی داشته باشد .
بعد از گذشت زمان مورد نظر و گرفتن خامی محلبی 35 گرم کره که به دمای محیط هست را اضافه کرده
و تا آب شدن کره محلبی را مخلوط کنید و هم بزنید. برای اینکه خانه کیکمون کاملا ً یکدست و لطیف باشد
یک مقدار با حوصله صبر پیش بریم . سپس 100 میلی لیتر خامه که وزن کرده ام (120 گرم) به محلبی
اضافه کرده و با حوصله ترکیب را حل کنید تا یک بافت خیلی لطیف و عالی حاصل شود .
حتما ً باید خامه را 1 ساعت یا 2 ساعت قبل از شروع  کار از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسد و
خامه سرد نباشد . اگر خامه سرد را به محلبی داغ اضافه کنیم به یکباره دمای محلبی پایین می آید و برای
دوباره داغ شدن باید مدت زیادی روی حرارت بماند . روی حرارت ماندن زیاد هم باعث می شود طعم خامه
در محلبی گم شود و همچنین غلظت محلبی بیش از حد زیاد شود و محلبی ما سفت شود .
محلبی را به ظرفی مناسب انتقال داده ؛ سپس بلافاصله همان طور که داغ هستش 5 گرم وانیل و یک بسته
پودر کرم تارتار 75 گرم  در ترکیه بهش پودر کرم شانتی میگن ؛ به محلبی اضافه کرده ، ابتدا با لیسک
مخلوط کنیم تا به اطاف پخش نشود و سپس با همزن دستی و یا برقی  2 الی 3 دقیقه خوب مخلوط کنیم .
استفاده از میکسر کاملا ً سلیقه ایی هستش ولی 2 الی 3 دقیقه میکس برقی زدن باعث می شود که محلبی ما
حسابی خیلی خوب ، لطیف و یکدست شود و هم بعدا ً در زمان سِرو داخل کیک ما کش بیاید دقیقا ً مثل کیک
های قنادی ، فقط باید سرت عمل تان بالا باشد تا محلبی خیلی یخ نکند از داغی نیفتد .
300 گرم پنیر خامه ای لابنه ویا ماسکارپونه که جلوتر از یخچال خارج کردیم و سرد نیست را به محلبی
اضافه کرده . حین زمانی که بیرون یخچال بوده  و تا از دمای سرد و خنکش بیاد پایین و به دمای محیط
برسد احتمالا ً مقدار ی آب بیندازد و اون آب پنیر را اضافه نکنید تا محلبی را شل نکند.
پنیر را هم داخل محلبی خوب مخلوط کرده به وسیله همزن برقی یا دستی برای 2 دقیقه انجام دهید و در
نهایت یک کرم بسیار لطیف و با قوام  و خوشمزه بدست می آید.
برای خوشمزه تر کردن و معطر کردن لیدی فینگر ها از گرانول قهوه یا همان نسکافه طلایی استفاده
می کنند . حتما ً توصیه می کنم که یک نسکافه خوشمزه ، خوش عطر و با کیفیت را انتخاب کنید تا در
نتیجه نهایی تأثیر زیادش را حس بفرمایید به مقدار 10 گرم (یک و نیم قاشق غذا خوری ) برای نیم لیتر شیر
در نظر گرفته می شود .
نکته میزان نسکافه به اندازه باشه بعدا ً متوجه می شوید که در ترکیب با کرم بسیار طعم تیراماسو را
خوشمزه تر می کند این هم از آن راز های قناد ها هستش . دو لیوان فرنسوی شیر (نیم لیتر ) به دمای محیط
داخل ظرفی مناسب بریزید سپس نسکافه را اضافه کنید . اصلا ً نیاز نیستش که شیر را داغ کنید یا نسکافه دم
بشود همین که شیر به دمای محیط باشد خیلی راحت نسکافه داخل شیر حل می شود فقط کمی با همزن دستی
هم بزنید. اگر از شیر یا آب جوش استفاده کردید حتما ً باید بزارید کنار تا کامل کامل خنک شود .
من برای سِرو از قالب 26 سانتی متری شارلوت استفاده می کنم  لیدی فینگر ها را به اندازه قالب مصرفیم
اندازه می زنم . شما عزیزان می توانید از هر قالب کیک دیگری استفاده کنید چه بهتر اگر قالب های قفلی
که چفت میشن را استفاده کنید تا بعدا ً بدون زحمت و بدون دردسر برای سِرو بتونید از قالب دربیارید  و
مشکل برگرداندن از قالب را نداشته باشید . بیسکوییت هایی را که اندازه زده شده را خیلی کوتاه داخل
ترکیب شیر فرو برده و یه تکان بدهید تا شیر اضافه ازش خارج شود و سپس داخل قالب بچینید . سطحی که
شکری هست یعنی سطح بیرونی لیدی فینگرها به روی دیوار قالب قرار بگیرد و قسمت ساده به سمت داخل
سپس نیمی از محلبی را  داخل قالب انتقال داده . در صورت استفاده از قالب 26 سانتی شارلوت بعد چیدن
لیدی فینگر ها به دور قالب نیمی از محلبی را داخل ظرف بریزید ولی اگر از قالب های قفلی که روی هم
چفت میشه استفاده کردید بعد از اینکه لیدی فینگر ها را دور قالب چیدید ، یک دور لیدی فینگر را هم کف یا
ته ظرف  بچینید و بعد نیمی از محلبی را روی بیسکوییت های لیدی فینگر بریزید . با پشت قاشق خیس روی
محلبی را صاف و مرتب کرده  و در مرحله آخر نیز از لیدی فینگر های آغشته به ترکیب شیر و نسکافه
روی محلبی بچینیم . دور قالب 24 عدد لیدی فینگر استفاده شد . بعد از چیدن لیدی فینگر های طبقه آخر
روی ظرف تماما ً سلفن بپیچید و داخل یخچال به مدت یک شب قرار بدید.. روز بعد سلفن
را باز کرده و داخل ظرف سِرو ظرف کیک را برگردانید. اگرظرف پایه دار باشد  خیلی عالی می شود و
نمای خوبی دارد . بعد از برگرداندن داخل ظرف سِرو به دیواره ضربه بزنید 1 تا 2 دقیقه به قالب دست
نزنید و عجله نکنید .

همه توضیحات ...