قسمت اول پکیج کیک تولد (طرز تهیه بهترین کیک اسفنجی مرطوب) - Birthday Cake Part1 (Moist Sponge Cake)
قسمت دوم
پکیج کیک تولد (کارامل بادام زمینی و سس بلوبری) - Birthday Cake Part2 (Two types of filling)👇
قسمت دوم پکیج کیک تولد (کارامل بادام ...
قسمت سوم
پکیج کیک تولد (گوی شکلاتی - تاپر کیک) - Birthday Cake Part3 (Chocolate Balls - Cake Topper)👇
قسمت سوم پکیج کیک تولد (گوی شکلاتی - ...
قسمت چهارم
پکیج کیک تولد (فرم دادن خامه قنادی) - Birthday Cake Part4 (Whipping cream)👇
قسمت چهارم پکیج کیک تولد (فرم دادن خا...
قسمت پنجم
پکیج کیک تولد (فیلینگ و آسترکشی کیک) - Birthday Cake Part1 (Filling & Covering a Cake) 👇
قسمت پنجم پکیج کیک تولد (فیلینگ و آست...
قسمت ششم
پکیج کیک تولد (کاور نهایی و مرمری کردن) - Birthday Cake Part6 (Final cover & marble cake) 👇
قسمت ششم پکیج کیک تولد (کاور نهایی و ...
قسمت هفتم (آخر)
پکیج کیک تولد (تکنیک شوگر شیت) - Birthday Cake Part7 (Sugar Sheet Technique) 👇
قسمت هفتم (آخر) پکیج کیک تولد (تکنیک ...
امیدوارم که از این ویدئو لذت برده باشید
تمام ویدئو ها با زحمت فراوانی تهیه میشوند. و تنها با حمایت شما از طریق انتشار و معرفی آنها به دوستانتان به ما انگیزه و دلگرمی بیشتری داده خواهد شد تا ویدئوهای درخواستی بیشتری را ضبط کنیم.
لطفا نظرات و پیشنهادات خود را در قسمت کامنت با ما به اشتراک بگذارید.
Dear friends, Welcome to VR_Chef Cooking Channel.
I'm glad to serve you dear ones.
To support us please subscribe to the channel, Like the videos, comment on it and be sure to hit the bell icon to be aware of our new videos.
دو نکته:
اصولا در مورد همه کیک ها دما فاکتور مهمی است. اگر دما بیش از حد بالا باشد کیک به سرعت پف کرده و ترک می خورد.
نکته دوم همانطور که پیش تر گفتم این رسپی برای قالب قطر 20 سانت و ارتفاع 10 سانت می باشد و اگر شما مثل من در قالب 18 سانت پختید زمان پخت بیشتر می شود که در زیرنویس ها این زمان گفته شده است.
مواد اولیه:
آرد کیک 165 گرم
165 g cake flour
نمک 1/8 ق چ + بیکینگ پودر 1/8 ق چ
1/8 tsp salt + 1/8 tsp baking powder
6 عدد سفیده + یک ق چ آب لیمو
6 egg whites + a tsp lemon juice
150 گرم شکر
150 g sugar
زرده 6 عدد
6 yolks
وانیل پودری 1/4 ق چ
1/4 tsp vanilla powder
اسانس توتفرنگی 1/4 ق چ
1/4 tsp strawberry essence
وانیل مایع خالص 1/4 ق چ
1/4 tsp pure liquid vanilla
45 گرم روغن + 60 گرم شیر
45 g oil + 60 g milk
________________________________________________________________
VR.Chef Social Link:
Facebook link: Facebook: VR.CHEF0001
Instagram link: Instagram: vr.chef
Twitter link: Twitter: vr_chef
Telegram link: https://t.me/vr_chef
Contact US:
[email protected]
پکیج کیک تولد (کارامل بادام زمینی و سس بلوبری) - Birthday Cake Part2 (Two types of filling)👇
قسمت دوم پکیج کیک تولد (کارامل بادام ...
قسمت سوم
پکیج کیک تولد (گوی شکلاتی - تاپر کیک) - Birthday Cake Part3 (Chocolate Balls - Cake Topper)👇
قسمت سوم پکیج کیک تولد (گوی شکلاتی - ...
قسمت چهارم
پکیج کیک تولد (فرم دادن خامه قنادی) - Birthday Cake Part4 (Whipping cream)👇
قسمت چهارم پکیج کیک تولد (فرم دادن خا...
قسمت پنجم
پکیج کیک تولد (فیلینگ و آسترکشی کیک) - Birthday Cake Part1 (Filling & Covering a Cake) 👇
قسمت پنجم پکیج کیک تولد (فیلینگ و آست...
قسمت ششم
پکیج کیک تولد (کاور نهایی و مرمری کردن) - Birthday Cake Part6 (Final cover & marble cake) 👇
قسمت ششم پکیج کیک تولد (کاور نهایی و ...
قسمت هفتم (آخر)
پکیج کیک تولد (تکنیک شوگر شیت) - Birthday Cake Part7 (Sugar Sheet Technique) 👇
قسمت هفتم (آخر) پکیج کیک تولد (تکنیک ...
امیدوارم که از این ویدئو لذت برده باشید
تمام ویدئو ها با زحمت فراوانی تهیه میشوند. و تنها با حمایت شما از طریق انتشار و معرفی آنها به دوستانتان به ما انگیزه و دلگرمی بیشتری داده خواهد شد تا ویدئوهای درخواستی بیشتری را ضبط کنیم.
لطفا نظرات و پیشنهادات خود را در قسمت کامنت با ما به اشتراک بگذارید.
Dear friends, Welcome to VR_Chef Cooking Channel.
I'm glad to serve you dear ones.
To support us please subscribe to the channel, Like the videos, comment on it and be sure to hit the bell icon to be aware of our new videos.
دو نکته:
اصولا در مورد همه کیک ها دما فاکتور مهمی است. اگر دما بیش از حد بالا باشد کیک به سرعت پف کرده و ترک می خورد.
نکته دوم همانطور که پیش تر گفتم این رسپی برای قالب قطر 20 سانت و ارتفاع 10 سانت می باشد و اگر شما مثل من در قالب 18 سانت پختید زمان پخت بیشتر می شود که در زیرنویس ها این زمان گفته شده است.
مواد اولیه:
آرد کیک 165 گرم
165 g cake flour
نمک 1/8 ق چ + بیکینگ پودر 1/8 ق چ
1/8 tsp salt + 1/8 tsp baking powder
6 عدد سفیده + یک ق چ آب لیمو
6 egg whites + a tsp lemon juice
150 گرم شکر
150 g sugar
زرده 6 عدد
6 yolks
وانیل پودری 1/4 ق چ
1/4 tsp vanilla powder
اسانس توتفرنگی 1/4 ق چ
1/4 tsp strawberry essence
وانیل مایع خالص 1/4 ق چ
1/4 tsp pure liquid vanilla
45 گرم روغن + 60 گرم شیر
45 g oil + 60 g milk
________________________________________________________________
VR.Chef Social Link:
Facebook link: Facebook: VR.CHEF0001
Instagram link: Instagram: vr.chef
Twitter link: Twitter: vr_chef
Telegram link: https://t.me/vr_chef
Contact US:
[email protected]
همه توضیحات ...