طرزتهيه خورشت قيمه مجلسي با گوشت قلقلي با نكات مهم
3.8 هزار بار بازدید -
3 سال پیش
-
مواد لازم ۳_۴نفرگوشت چرخکرده
مواد لازم ۳_۴نفر
گوشت چرخکرده ۱۰۰گرم
لپه ۳/۴لیوان
پیاز ۲عدد کوچک
سیب زمینی ۲عدد متوسط
رب گوجه ۱ق غ
زرد چوبه ۱/۳ق چ
نمک وفلفل بمیزان لازم
دارچین ۱/۴ق چ
زعفران بمیزان کافی
گلاب ۱ق چ
آب غوره
طرز تهیه
لپه را میشوریم ۷_۸ میگذاریم خیس بخورد
پیاز ها رو درشت رنده میکنیم
۱ق غ پیاز را کنار میگذاریم وبقیه رو سرخ میکنیم تا کمی سبک شوند
لپه از قبل خیس کرده رو آبش رو خالی میکنیم و اضافه میکنیم ،زردچوبه رو میریزیم ۱دقیقه تفت دهید
رب گوجهفرنگی رو بریزید ۱دقیقه هم با رب تفت بدهید ،بعد اب اضافه کنید بجوش امد روی حرارت کم بگذارید تا لپه نیم پز شود
گوشت ونمک وفلفل سیاه وپیاز رو اضافه کنید ورز دهید بصورت قلقلی کنید ،کمی تفت بدهید به لپه ها اضافه کنید
بکذارید تا بپزد نیم ساعت آخر آبغوره اضافه کنید ،و بگذارید جا بیفتد
نمک وفلفل را به اندازه کافی بریزید
بعد از پختن وجا افتادن خورش زعفران وگلاب ودارچین رو بریزید سپس شعله را خاموش کنید
نوش جان
گوشت چرخکرده ۱۰۰گرم
لپه ۳/۴لیوان
پیاز ۲عدد کوچک
سیب زمینی ۲عدد متوسط
رب گوجه ۱ق غ
زرد چوبه ۱/۳ق چ
نمک وفلفل بمیزان لازم
دارچین ۱/۴ق چ
زعفران بمیزان کافی
گلاب ۱ق چ
آب غوره
طرز تهیه
لپه را میشوریم ۷_۸ میگذاریم خیس بخورد
پیاز ها رو درشت رنده میکنیم
۱ق غ پیاز را کنار میگذاریم وبقیه رو سرخ میکنیم تا کمی سبک شوند
لپه از قبل خیس کرده رو آبش رو خالی میکنیم و اضافه میکنیم ،زردچوبه رو میریزیم ۱دقیقه تفت دهید
رب گوجهفرنگی رو بریزید ۱دقیقه هم با رب تفت بدهید ،بعد اب اضافه کنید بجوش امد روی حرارت کم بگذارید تا لپه نیم پز شود
گوشت ونمک وفلفل سیاه وپیاز رو اضافه کنید ورز دهید بصورت قلقلی کنید ،کمی تفت بدهید به لپه ها اضافه کنید
بکذارید تا بپزد نیم ساعت آخر آبغوره اضافه کنید ،و بگذارید جا بیفتد
نمک وفلفل را به اندازه کافی بریزید
بعد از پختن وجا افتادن خورش زعفران وگلاب ودارچین رو بریزید سپس شعله را خاموش کنید
نوش جان
3 سال پیش
در تاریخ 1400/07/14 منتشر شده
است.
3,834
بـار بازدید شده