آموزش چیزکیک نیویورکی با ساناز مینایی

9,248 بازدید
بیشتر
SanazSania
SanazSania
...
https://sanazsania.shop

مواد لازم 👇🏻
بیسکویت گندمی: 70 گرم
کره (ذوب‌شده): 20 گرم
پنیر خامه‌ای:200 گرم
خامه قنادی: ۲۳۰ گرم یا صبحانه
شکر (نرم دانه ریز): 65 گرم
نشاسته ذرت: 8 گرم (بعد از خامه اضافه میشود)
تخم‌مرغ:2 عدد
آب‌لیموترش تازه: 10 میلی لیتر
اسانس وانیل: 1قاشق چایخوری
*خامه صبحانه جایگزین مناسبی برای خامه قنادی نیست و بهتر است از خامه قنادی استفاده کنید چون اون کیفیت مطلوب را نمی دهد اما اگر نداشتید خامه صبحانه ۲۳۰ گرم و شکر حدود 30 گرم به مواد اضافه شود.

،نشاسته ذرت بعد از خامه اضافه می شود.

•🔸کف قالب كمربندی 23 سانتی متری را با كاغذ روغنی بپوشانيد، سپس روی آن را با اسپری روغن، كمی چرب کنید (كف قالب را به هیچ‌وجه چرب نکنید).
• فر را از 15 دقیقه قبل، روی حرارت 150 درجه سانتی‌گراد تنظیم و گرم کنید.
🔸سینی را به‌مدت 60 دقيقه در طبقه وسط فر گرم‌شده، قرار دهید تا چیزکیک بپزد. پس از این مدت، فر را خاموش کرده و سینی فر حاوی آب جوش را از آن خارج کنید (اما قالب چیزکیک در فر بماند). در فر را به‌مدت 20 دقیقه نیمه‌باز بگذارید تا چیزکیک خنک شود (در حدی باز باشد که فقط هوا جریان داشته باشد، می توانید یک دستکش آشپزی در گوشه در فر قرار دهید).
•  پس از اینکه چیزکیک خنک شد، قالب را از فر خارج کنید، روی آن را با سلفون شُل بپوشانید و آن را به‌مدت یک شب در یخچال قرار دهید تا خنک شوند. قبل از سرو، چیزکیک را روی سطحی بلند مانند لیوان بزرگ قرار داده تا بتوانید دیواره های قالب را به سمت پایین کشیده و چیز کیک را از قالب خارج کرده، برش بزنید و سرو کنید.

🔶 سفارش کتاب واتس اپ:
📱09128899770

🔶شماره تماس آموزشگاه
📱02188900283
#ساناز_سانیا#ساناز_مینایی#آموزش#آشپزی#چیزکیک#چیز_کیک_نیویورکی#

همه توضیحات ...