Bamiyeh, Bamieh or Tulumba/ شیرینی بامیه، لذیذترین شیرینی افطار ماه رمضان

Baking Trips
Baking Trips
شیرینی بامیه، بامیه، زولبیا، گوش فیل اصلی ترین و محبوبترین شیرینی های ماه رمضان هستند، شاید همه رنگ و صفای سفره افطار بسته به شی ...
شیرینی بامیه، بامیه، زولبیا، گوش فیل اصلی ترین و محبوبترین شیرینی های ماه رمضان هستند، شاید همه رنگ و صفای سفره افطار بسته به شیرینی های خوشمزه آن است :)
اگرتا به حال  در درست کردن بامیه ماه رمضان خیلی موفق نبوده این و بامیه ها بعد چند ساعت نرم شده، یا داخل آن ها خشک و هسته دار هست، حتما ویدئو را با دقت ببینید و به نکات ذکر شده در همین قسمت توجه کنین :)

برای دیدن طرز تهیه سایر شیرینی های ماه رمضان روی لینک زیر کلیک کنید
https://b2n.ir/u45011
...........................................................................................................................
از اینکه ویدئو را تماشا کردید متشکرم😊
اگر ویدئو را پسندیدید لطفا لایک و سابسکرایب کنید🙏
برای دیدن ویدئوهای بیشتر زنگوله کنار سابسکرایب را بزنید، پیشاپیش ممنونم😊🙏
وفقط لطفا روی لینک زیر کلیک نکنید🥴
https://b2n.ir/322473
.......................................................................................................................
مواد لازم:
برای شربت بار:                                                
1 پیمانه آب                                                      
2 پیمانه شکر                                                    
1 قاشق چایخوری آبلیمو                                          
¼ قاشق چایخوری زعفران                                    
2 قاشق غذاخوری گلاب                                          
¼ قاشق چایخوری پودرهل(اختیاری)
2 قاشق غذاخوری شربت گلوکز(اختیاری)

برای خمیر بامیه:
1 پیمانه آب
1 پیمانه آرد کیک یا آرد همه منظوره
2 قاشق غذاخوری شکر
50 گرم کره
2 عدد تخم مرغ درشت
......................................
نکات تهیه بامیه:
نرم شدن بامیه
الف)شربت بیش از اندازه داغ هست
ب)شربت بیش از اندازه رقیق هست
پ)تخم مرغ خمیر زیاده
ت)حرارت اجاق خیلی زیاده
ث)مقدار شربت داخل خمیر زیاده

خط ماسوره بامیه از بین میرود و سطح بامیه صاف می شود
ج)مقدار تخم مرغ زیاده
چ)مقدار آب داخل خمیر زیاده

بامیه هسته دارد (داخل بامیه خشک است)
الف)حرارت سرخ کردن بیش ازحد زیاده و روی بامیه ها زود رنگ میگیرد و داخل آن خمیر میمونه.
ب)شربت داخل خمیر زیاده  و باعث میشه بامیه ها با شعله ی کم هم زود رنگ بگیره وداخلشون خام بمونه
پ)خمیر بامیه خوب پخته نشده باشه
ت)بامیه را داخل روغن داغ قیف زده باشین
ج)بامیه سرد شده رو داخل شربت انداخته باشین که شربت جذب نمیکنه
.......................................................................................................................
Bamiyeh, Bamieh or Tulumba, Jalebi or zulbia, Gosh-e fil are the main and most popular sweets of Ramadan, maybe all the color and purity of the Iftar table depends on its delicious sweets :)
If you have not been very successful in making Ramadan Bamiyeh and it softened after a few hours, or they are dry and sandy inside, be sure to watch the video carefully and pay attention to the Tips mentioned in this section :)

Check other Ramadan recipes in the link below:
https://b2n.ir/u45011
........................................................................................................................
Thanks for watching and please like & subscribe if you liked the video!🙏
Click the notification bell to watch more!😊
And please do not click on this link🥴
https://b2n.ir/322473
.........................................................................................................................
Ingredients:
For syrup:                                            
1 cup water                                        
2 cups sugar                                        
1 tsp lemon juice                              
¼ tsp saffron                                      
2 tbsp rose water                              
¼ tsp cardamom powder (optional)
2 tbsp glucose syrup (optional)

For dough:
1 cup water
1 cup cake flour or all-purpose flour
2 tbsp sugar
50 g butter
2 large eggs
......................................
Tips and Tricks:
Bamiyeh is Soft
A) The syrup is too hot
B) The syrup is too runny
C) Excessive amount of eggs
D) High frying heat
E) The amount of syrup in the dough is too much

The Bamiyeh tip line disappears and the surface of the Bamiyeh is smoothed and shapeless
F)  Excessive amount of eggs
G) The amount of water in the dough is too much

Bamiyeh has a dry core inside
A) High frying heat and the Bamiyeh gets golden quickly while stay uncooked inside .
B) The syrup in the dough is too much and causes the okra to golden quickly even with a low heat and stay raw inside.
C) Bamiyeh dough is not cooked well
D) to Dip the Bamiyeh in hot oil
C) to Put the chilled Bamiyeh in the syrup, which does not absorb the syrup.

همه توضیحات ...