ساندویچ مرغ اصیل آندره و اغذیه‌فروشی‌های دهه ۴۰ و تاریخچه پیدایش و رشد حرفه ساندویچ‌ فروشی در ایران

Yummy Gastronomy
Yummy Gastronomy
در این قسمت از برنامه ...
در این قسمت از برنامه #یامی_گسترونومی #مهیار روش تهیه ساندویچ مرغ کلاسیک را به خالص‌ترین و اصیل‌ترین فرم تاریخی آن، تقدیم نموده.
از یک طعم تاریخی و خاطره‌انگیز، لذت ببرید!
اغذیه آندره که از سال ۱۳۱۶ در چهار راه امیراکرم خیابان پهلوی تهران افتتاح شد، یکی از معروف ترین و محبوب ترین اغذیه‌فروشی های تهران قدیم بود که طعم ساندویچ‌های آن یادآور خاطراتی شیرین از روزهایی خوش برای بسیاری از هموطنان است. مهیار با شرح دقیق همه نکات مهم، یک رسپی اوریجینال قدیمی را با امضاء ویژه خود با نشان دادن تمام مراحل کار و ریز جزییات به زبان ساده، بازسازی می‌کند.

لینک به ویدیوی سالاد الویه برای دیدن روش پخت مرغ:
سالاد الویه تاریخی اغذیه آندره دهه ۴۰...
لیست پخش همه ویدیوهای «ساندویچ جات»:
ساندویچ جات
لیست پخش همه ویدیوهای «مزه جات»:
مزه‌جات

لینک به ویدیوی نان مناسب برای ساندویچ :
آموزش تخصصی عالی ترین نان ساندویچ ایت...
لینک به ویدیوی خیارشور پروبیوتیک به روش تخمیر لاکتیکی
خیارشور طبیعی خوشمزه و مفید برای سلام...
لینک به ویدیوی نکات بهداشتی و طرز صحیح استفاده از دستکش در آشپزی:
بررسی علمی نکات مثبت و منفی و روش صحی...

لینک به مقاله نیویورک تایمز در مورد کشف دستور تهیه ۴۰۰۰ ساله سوسیس و کالباس از لوحه‌های سنگی بدست آمده در بین النحرین:
https://www.nytimes.com/1985/05/15/ga...

همه توضیحات ...