طرز تهیه نان اهری،نان سنتی و خوشمزه

آشپزی بدون مرز
آشپزی بدون مرز
نان اهری یا همان کلوچه اهری از نان های خوشمزه و معروف منطقه آذربایجان شرقی شهر اهر می باشد و به همین نام معروف شده است. بافت نان ...
نان اهری یا همان کلوچه اهری از نان های خوشمزه و معروف منطقه آذربایجان شرقی شهر اهر می باشد و به همین نام معروف شده است. بافت نان اهری شبیه کلوچه است و مثل نان خیلی پوک نیست. شما می توانید نان اهری تبریز را برای صبحانه و عصرانه خود درست کنید
مواد لازم نان اهری
آرد قنادی۳۰۰گرم
روغن مایع ۸۰ گرم
شکر ۱۴۰ گرم
تخم مرغ۱ عدد
وانیل نوک قاشق چایخوری
بکینگ پودر۱ قاشق غذاخوری
ماست پرچرب ۸۰گرم
زنجبیل۱ قاشق غذاخوری
پودر هل ۱/۲قاشق چایخوری
زعفران به مقدار لازم (اختیای)
مواد لازم برای رومال نان اهری
زرده تخم‌مرغ یک الی ۲ عدد
زعفران دمکرده غلیظ نصف قاشق چایخوری
وانیل نوک قاشق
پودر کاکائو یک قاشق چایخوری(اختیاری)
نکات مهم در تهیه نان اهری
در فرهای برقی دما را ۲۰ درجه پایین‌تر قرار بدهید
بسته به کاتری که انتخاب می‌کنید بین ۶ تا ۹ عدد نان اهری بدست می‌آید
اگر باز کردن خمیر بخاطر وجود چسبندگی مشکل بود می‌توانید از خمیر چونه‌های یک اندازه بگیرید(۸۰ الی ۱۰۰ گرم)
پودر قند و آرد حتما الک شده باشد
نان اهری بیش از حد داخل فر بماند خشک میشود لطافت و پوکیش را از دست میدهد
نان اهری باید داخل ظرف درب دار نگهداری شود.
#نان_اهری
#نان_تازه
#نان_خوشمزه
#نان_انواع
#نان_تهران
#نان_با_عشق
#نان_محلی
#نان_سنتی

همه توضیحات ...