حلوای 3 آرد مجلسی (Three-flour halva)

elhamfoods
elhamfoods
حلوای سه آرد مجلسی (Three-flour halva recipe)توضیحات فارسی زیر متن انگلیسی می باشدHello everyonehow are you ?? ...
حلوای سه آرد مجلسی (Three-flour halva recipe)
توضیحات فارسی زیر متن انگلیسی می باشد
Hello everyone
how are you ??

Who likes halva???

I made halva, it's delicious
Three-flour halva has different models, this model is great for masurah

My beautiful friends, your likes and comments are encouraging for us ❤❤❤

▶ Next post, I will give you the design of halva with masoorah 😍
 
🌸 three-flour halva 🌸

Necessary materials:

Liquid oil 100 grams
Butter 20 grams
Sifted white flour 120 grams (equivalent to one full glass)
Sifted rice flour 50 grams (equivalent to half a glass)
Sifted chickpea flour 50 grams (equivalent to half a glass)

Ingredients for syrup:
Rose water ½ cup
¼ cup cardamom extract (if not available, sieved cardamom powder, 1 teaspoon)
2.5 cups of sugar
2.5 cups of water
Brewed saffron 2 tbsp
First we prepare the syrup
Mix water and sugar together and put it on a gentle heat until the sugar dissolves. There is no need to boil the syrup
Then add rose water, saffron and cardamom extract, then remove from heat for two minutes
Fry the white flour in a frying pan for 20 minutes on low heat until the raw smell is removed and the color changes a little.
Then we add rice flour and fry for 15 minutes
Finally, we add chickpea flour and fry for 10 minutes until the raw smell of chickpea flour is removed (it should not be left on the heat for too long because it burns quickly).
👈 The time of roasting the flour depends on the amount of heat. I roast it for a longer time with a very low heat
Then we add the oil little by little (be sure to pour it little by little because it may take less or more oil depending on the flour) we keep stirring the halva until the raw smell of the oil is removed and the color of the halva becomes a little golden.
This step took about 15 minutes for me
At the end, pour the butter and pour the syrup after a minute and keep stirring until the syrup is absorbed by the halva and separates from the dish.
Then remove from the heat (like other halva, this halwa should not be too hard and it will stick to the spoon a little)
Then pour it into the desired dish and decorate it
Fry the rice flour well to get the rawness of the flour so that the halwa is not too sticky
✅ A very important point is that you may not need all the syrup for halva, you can see it yourself, it depends on your flour.
my instagram page:
@elham.foods
@elham.foods
Instagram: elham.foods
my Halva's:
(Halva's)حلواها
سلام به روی ماهتون 😍
حالتون چطوره ؟؟

کی حلوا دوست داره ؟؟؟
اصلا کی دوست نداره 😉

حلوا درست کردم مجلسی خوشمزه همه چی تموم 😍
حلوا مجلسی یا سه آرد مدل های مختلفی داره این مدل برای ماسوره زدن عالیه 👌

دوستای قشنگم لایک و کامنتهاتون برای ما دلگرمیه ❤❤❤

▶ پست بعدی دیزاین حلوا با ماسوره رو براتون میذارم 😍
 
🌸حلوای سه آرد مجلسی🌸

⭐مواد لازم :

روغن مایع 100گرم
کره 20گرم
ارد سفید الک شده 120 گرم ( معادل یک لیوان پر)
آرد برنج الک شده 50 گرم( معادل نصف لیوان)
آرد نخودچی الک شده 50 گرم( معادل نصف لیوان)

مواد لازم برای شربت :
گلاب ½ پیمانه
عرق هل ¼ پیمانه ( اگه در دسترس نبود پودر هل الک شده یک ق چ)
شکر 2.5 پیمانه
آب 2.5 پیمانه
زعفران دمکرده 2 ق چ
اول شربت رو آماده میکنیم
آب و شکر رو با هم مخلوط و میذاریم روی حرارت ملایم تا شکر حل بشه نیازی به جوشیدن شربت نیست
بعد گلاب،زعفرون و عرق هل رو اضافه میکنیم بعد دو دقیقه از روی حرارت برمیداریم
آرد سفید رو داخل ماهیتابه به مدت 20 دقیقه با حرارت ملایم تفت میدیم تا بوی خامیش گرفته بشه و کمی تغییر رنگ بده
بعد آرد برنج رو اضافه میکنیم و به مدت 15دقیقه تفت میدیم
در نهایت آرد نخودچی رو اضافه و به مدت 10دقیقه تفت میدیم تا بوی خامی آرد نخودچی هم گرفته بشه (نباید زیادی روی حرارت بمونه چون زود میسوزه ).
👈 زمان تفت دادن اردها بستگی به مقدار حرارت داره من با حرارت خیلی کم زمان بیشتری تفت میدم
بعد کم کم روغن رو بهش اضافه میکنیم (حتما کم کم بریزین چون ممکنه کمتر یا بیشتر از این مقدار روغن ببره بستگی به آرد داره) حلوا رو مدام هم میزنیم تا هم بوی خامی روغن گرفته بشه و هم رنگ حلوا کمی طلایی بشه
👈 این مرحله برای من حدودا 15 دقیقه زمان برد
در آخر کره رو ریخته و یک دقیقه بعد شربت رو میریزیم و مدام هم میزنیم تا شربت به خورد حلوا بره و از ظرف جدا بشه
بعد از روی حرارت برمیداریم(این حلوا مثل حلواهای دیگه نباید خیلی سفت بشه و کمی به قاشق میچسبه)
بعد در ظرف مورد نظر می ریزیم و تزئینش میکنیم
✅ آرد برنج رو خوب تفت بدین خامی آرد گرفته بشه که حلوا خیلی چسبناک نشه
✅ یه نکته خیلی مهم این هست که ممکنه همه شربت رو حلوا لازم نداشته باشه خودتون چشمی متوجه میشید به آردتون بستگی داره


آدرس پیج اینستاگرام من:
@elham.foods
@elham.foods
Instagram: elham.foods
حلواهای من:
(Halva's)حلواها

همه توضیحات ...