نون‌پنیر تنوری اصل به سبک روستا | Alvars Kheetab bread

Loghme _
Loghme _
260 بار بازدید - 4 سال پیش - تو سفرمون به اردبیل به
تو سفرمون به اردبیل به روستایی رفتیم که اسمش آلوارس بود؛ شاید خیلی از کسایی که اسکی میکنن بشناسنش چون پیست اسکی معروفی داره
تو این روستا با یه خانواده‌‌ی زحمتکش و دوست‌داشتنی آشنا شدیم، ۲ روز پیششون موندیم و تو این ۲ روز حسابی از غذاهای محلیشون برام گفتن و پختن
این نون پنیر محلی رو اینطور که میگفتن برای عصرونه و یا میان‌وعده‌ی صبح درست میکنن

یک)  خمیر نان که از آرد گندم، آب، نمک و مخمر درست شده بود رو با دست پهن و باز میکنن
دو) پنیر محلی رو در یک سمت خمیر پهن میکنن
سه) سمت دیگه‌ی نان رو برمیگردونن روی پنیر و لبه‌هاش رو با انگشت فرم میدن و میبندن
چهار) یک روی نان با تخم‌مرغ محلی تزیین میشه و رنگ میگیره
پنج) از سمت بی تخم‌مرغ و ساده به دیواره‌ی تنور میچسبوننش تا برای خودش بپزه
شش) جاتون خالی

طعم و تجربه: عطر نون تازه‌ای که از تنور بیرون میارن بسیار جذب کننده و اشتها برانگیزه، با اولین گاز مزه‌ی آشنای نون برشته رو میچشی که با طعم نمکی پنیر محلی بسیار خوشمزه و به یادموندنی میشه


We found a popular local bread in Alvars village; What’s its name?
Kheetab
This bread is stuffed with cheese
- Spread local cheese on the dough
- Fold the dough
- It will be formed like this
- The form of folding is like this
- Spread egg wash on the prepared dough
- The dough gets slapped against the walls of the tandoor
- It’s cooked and I want to cut it
Look at it!
.
Follow me on Instagram! Loghme_
.
4 سال پیش در تاریخ 1399/05/13 منتشر شده است.
260 بـار بازدید شده
... بیشتر