آموزش کیک بادامی عسلی مقوی و خوشمزه

rose.cake.academy
rose.cake.academy
ممنون میشم جهت حمایت و ارتقای کانال یوتیوب ، ویدیو ها رو لایک کنید و یا اگه کانال دارید سابسکرایب کنید♥️ ...
ممنون میشم جهت حمایت و ارتقای کانال یوتیوب ، ویدیو ها رو لایک کنید و یا اگه کانال دارید سابسکرایب کنید♥️

#کیک_بادامی_عسلی

🛑 چون من میخواستم مواد رو توی قالب پای بریزم مواد رو نصف کردم شما میتونید مواد رو دو برابر درست کنید.

مواد لازم برای تهیه کیک:
۲ عدد تخم‌مرغ
۸۵ گرم شکر
۲ ق س خامه صبحانه
۵۰ گرم کره ذوب شده خنک شده
۱۰۰ گرم آرد
۱ ق چ بیکینگ پودر
و کمی وانیل
تخم‌مرغ ها رو با شکر و وانیل خوب هم بزنید تا کرم رنگ و حجیم بشن.
کره ذوب شده و بعد خامه صبحانه رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید.
آرد رو با بیکینگ پودر مخلوط کرده و الک کنید و کم کم به مواد اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید.
کف قالب ۲۰ سانت پای یا قالب گرد رو کاغذ روغنی انداخته و مواد رو ریخته و روش رو صاف کنید.
با دمای ۱۸۰ درجه در فر از قبل گرم شده به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه بپزید. ( در حدی که هنوز کیک رنگش روشن باشه و طلایی نشده باشه ولی پخته شده)
توی این فاصله مواد رویه رو تهیه کنید.
مواد لازم برای تهیه مواد رویه:
۶۰ گرم بادام پرک یا خلال بادام ( من از بادام آجیلی استفاده کردم)
۴۰ گرم شکر
۴۰ گرم عسل ( چون حرارت دادن عسل مضره من از شربت بار استفاده کردم)
۱ ق س خامه صبحانه
۵۰ گرم کره
و کمی زعفران دم کرده
همه رو با هم مخلوط کنید و توی ماهیتابه بریزید و روی حرارت ملایم بذارید تا کاملا یکدست بشه و روی کیک بریزید و دوباره به مدت ۱۵ دقیقه توی فر بذارید تا کاملا طلایی بشه.
بذارید تا خنک بشه و از قالب خارج کنید و برش بزنید.
نوش جان

همه توضیحات ...