خوشمزه ترین گراتن مرغ و بادمجون😍

Istgahe Shekamoha
Istgahe Shekamoha
خب دوستان برای شروع اول رون مرغ میره تو قابلمه تا بهمراهیه پیاز خلال شدهنمک و فلفل و زردچوبه و پودر سیر و پیاز و دو ...
خب دوستان برای شروع اول رون مرغ میره تو قابلمه تا بهمراه
یه پیاز خلال شده
نمک و فلفل و زردچوبه و پودر سیر و پیاز
و دو لیوان‌آب جوش آبپز بشه
در صورت تمایل میتونید از سینه مرغ هم استفاده کنید
بعد از اینکه مرغ مون قشنگ پخت از آبش خارج و زمانیکه خنک شد گوشت و از استخون جدا و تیکه تیکه ش میکنیم و میذاریم کنار
تا بریم سر میز کارمون...
ما اینجا چند تا بادمجون داریم که سرش و میزنیم و پوستش و میگیریم
حالا بصورت ورقه ای به قطر حدودا نیم سانت یا با این دستگاهها یا چاقوی تیز همه شون و اماده میکنیم
به این صورت
روشون کمی نمک میپاشیم و میره کنار تا باقی مواد مون و اماده میکنیم اینم عمل میاد


حالا دو تا سیب زمینی داریم که به قطر همون سیب زمبنی ها هم حلقه حلقه ش میکنیم


اینم از قارچامون  به این شکل خردش میکنیم
ضخامتش درین حد که باشه عااالیه  


در آخرم نوبت خرد کردن فلفل دلمه ای مونه
رنگی بودن فلفل  مهم نیست میتونید از سبزش استفاده کنید
اینم ازین بریم سرگاز
داخل تابه یه تیکه کره میندازیم و همینکه اب شد اول قارچای اسلایس شده مون رو با حرارت بالا به تاجایی که خودش و جمع و جور کنه و آب اضافه ش تبخیر بشه  تفت میدیم
به قارچامون ادویه گوجه تنوری
پودر سیر،پودر پیاز،پولبیبر و کمی نمک اضافه میکنیم
خب اینم از مرغ پخته شده مون که به این شکل تیکه تیکه ش کردیم و به باقی مواد اضافه و یه تفت مختصر میدیم
و در آخر فلفل دلمه ای رو میریزیم و شعله رو خاموش میکنیم
و میذاریمش کنار


داخل تابه ی تمیز روغن میریزبم و همینکه داغ شد
حلقه های سیب زمینی رو کمی بهش نمک زدیم توی تابه سرخ میکنیم
ضمنا میتونید بجای سرخ کردن سیب زمینی از سیب زمینی پخته شده هم استفاده کنید
کافیه وقتی پخت و سرد شد حلقه حلقه ش کنید
اون دیگه به سلیقه خودتون داره


سیب زمینی های سرخ شده رو مبچینیم رو دستمال حوله ای تا روغن اضافه شم گرفته بشه
بریم واسه گریل کردن بادمجونا


کف تابه گریل و کمی چرب میکنیم
و بادمجونا رو که با یه دستمال تمیز خشک کردیم میچینیم تو تابه
روشم کمی روغن مال میکنیم
وقتیکه یه طرفش گریل شد برش میگردونیم تا اون طرفشم گریل بشه ، تو همین تایم بادمجون چون نازک ورقه شده میپزه
دوستان توجه کنید اگر بخواین میتونیو بادمجون رو حلقه حلقه کنید و قشنگ سرخش کنید
بهمین صورت کل بادمجونا رو گریل میکنیم و میذاریم کنار تا بریم واسه درست کردن سس گراتن مون
یه تیکه کره میندازیم تو قابلمه  
تا اب شه و بعد آرد گندم و بهمراه کره تفت میدیم تا بوب خامی ش گرفته بشه


و به مقداری شیر به دمای محیط رسیده به آردمون اضافه میکنیم
که وقتی جوشید و قوام اومد یه غلظتی مثل فرنی بهمون بده


مرتب همش میزنیم تا آرد گوله گوله نشه
کمی هم نمک و فلفل سیاه بهش اضافه میکنیم
وقتی حباب سنگین زد شعله رو خاموش و به مقدار دلخواه بهش خامه صبحانه اضافه میکنیم  
و کار ما سر گاز تمومه
همه موادمون اماده شده
به ظرف پیرکس متناسب با حجم مواد گراتنمون انتخاب و مطابق کلیپ دست بکار میشیم
اول کف ظرف رو با سس پوشش میدیم
و بعنوان اولین ردیف سیب زمینی مون رو میچینیم
روش و سس مال میکنیم
حالا با یه رج بادمجون گریل شده روی سیب زمینی رو میپوشونیم
مجدد روش و سس میزنیم
اینم از مواد مرغ و قارچ مون
یه مقدارم پنیر پیتزای رنده شده
مجدد بادمجون
اینم از سسش
دوباره مرغ و قارچ
و بعنوان اخرین ردیف بادمجون
و روش و کاملا با باقی سس کاور میکنیم
و در نهایت به مقدار دلخواه روش پنیر پیتزا میریزیم
اینم از پودر آویشن که ربختنش کاملا سلیقه ایه
کار ما اینجا تمومه و این ظرف آماده ست بره واسه پخت
خب
کف سینی سولاردم سه پایه کوتاه میزاریم
و ظرف پیرکسمون و میره رو سه پایه
کلید speed combi رو میزنیم
و co1 رو انتخاب و اینتر
360 درجه و اینتر
و زمان 15 دقیقه و استارت


از اونجایی که همه ی مواد ما پخته ست فقط نیازه همزمان با تکمیل فرایند پخت، پنیر پیتزا برشته بشه .
اگر دوست داشتید پنیرش برشته بشه تایم و اضافه کنید
و در نهایت با اعلام الارم دستگاه کار ما تمومه
گراتن مرغ و بادمجون ما اماده شد
و حالا وقتشه که با لایک و کامنتای پر عشق تون انرژی مثبت بفرستید .
برای دیدن آموزش انواع سالاد و تزیین سالاد اینجا کلیک کنید:
http://ytbrlink.me/dxJ8AYOq
برای دیدن طرز تهیه انواع غذای ایرانی اینجا کلیک کنید:
http://ytbrlink.me/W1oEPAQT
برای دیدن انواع دستور تهیه انواع پیش‌غذا اینجا کلیک کنید:
http://ytbrlink.me/uA7Z6xUi
.
👇 برای دریافت جدیدترین ویدئوها و آموزشهای آشپزی و نکات مهم آشپزی عضو بشید 👇
❤️❤️ http://bit.ly/IstgaheShekamoha ❤️❤️
#ایستگاه_شکموها #IstgaheShekamoha
#آموزش_آشپزی

همه توضیحات ...