طرز تهیه ادویه کاچی ( ادویه زایمان جنوبی ) درجه یک
✍️ادویه کاچی از ادویه های کاملا ایرانی است. کاچی یک دسر اصیل ایرانی بوده که دارای طعم و مزه خاصی است. ایرانی ها از این دسر در مناسبت های خاصی استفاده می کنند. وقت آن رسیده است که این دسر ایرانی الاصل وارد سفره های ایرانی شود و در کنار دسرهای ایتالیایی که وارد سفره ایرانی شده اند، قرار گیرند.
🥄ادویه کاچی دارای ترکیبات ادویه ای مقوی است که ترکیب آنها با یکدیگر موجب یک بمب خوش عطر و خوش طعم می شود. در ادامه با ترکیبات و مقدار آنها برای تهیه این ادویه اصیل ایرانی آشنا می شویم:
زیره سبز : یک قاشق مرباخوری؛
زیره سیاه: یک قاشق مرباخوری؛
تخم گشنیز: یک قاشق مرباخوری؛
دارچین: نصف قاشق مرباخوری؛
رازیانه: نصف قاشق مرباخوری؛
زنجبیل: یک سوم قاشق چایخوری؛
هل: نصف قاشق چایخوری؛
بادیان: یک سوم قاشق چایخوری؛
میخک: یک سوم قاشق چایخوری؛
جوز هندی: یک سوم قاشق چایخوری؛
#ادویه #کاچی #ادویه_مخصوص #ادویه_کاچی
🥄ادویه کاچی دارای ترکیبات ادویه ای مقوی است که ترکیب آنها با یکدیگر موجب یک بمب خوش عطر و خوش طعم می شود. در ادامه با ترکیبات و مقدار آنها برای تهیه این ادویه اصیل ایرانی آشنا می شویم:
زیره سبز : یک قاشق مرباخوری؛
زیره سیاه: یک قاشق مرباخوری؛
تخم گشنیز: یک قاشق مرباخوری؛
دارچین: نصف قاشق مرباخوری؛
رازیانه: نصف قاشق مرباخوری؛
زنجبیل: یک سوم قاشق چایخوری؛
هل: نصف قاشق چایخوری؛
بادیان: یک سوم قاشق چایخوری؛
میخک: یک سوم قاشق چایخوری؛
جوز هندی: یک سوم قاشق چایخوری؛
#ادویه #کاچی #ادویه_مخصوص #ادویه_کاچی
همه توضیحات ...