آموزش پخت پای زرد آلو در 123پز

18 بازدید
بیشتر
123paz
123paz
پای زرد آلو مواد اولیه:تخم مرغ : 1عددشکر (یا یک پیمانه) : 1 پیمانهوانیل‏ : 4/1 قاشق چای خوریشیر (یا 1/2 پیما ...
پای زرد آلو
مواد اولیه:
تخم مرغ : 1عدد
شکر (یا یک پیمانه) : 1 پیمانه
وانیل‏ : 4/1 قاشق چای خوری
شیر (یا 1/2 پیمانه) : ½ پیمانه
روغن جامد(یا 1/2 پیمانه) : ½ پیمانه
آرد :2 پیمانه
بیکینگ پودر : 2/1 قاشق چای خوری
زردآلو : 2-3 عدد

طرز تهیه:
تخم مرغ و شکرو حدود سه دقیقه با همزن می زنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه. وانیل، شیر و روغن افزوده و هم می زنیم تا کاملا مخلوط شن.
آردو بیکینگ پودر رو با هم الک کرده و کم کم به مواد اضافه می کنیم و با قاشق یا لیسک هم می زنیم تا گلوله ای از آرد باقی نمونه و مواد صاف و یکدست بشن.
موادو داخل قالب با ارتفاع کوتاه می ریزیم و زردآلو ها رو برش خلالی درشت می زنیم و روی مواد می چینیم. تو فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۸۵°c به مدت ۱ ساعت قرار میدیم.
ولی بعد از بیست دقیقه با استفاده از خلال دندون چک می کنیم، ممکنه بسته به فر زودتر آماده بشه، اگه موادی به خلال دندون نچسبید پای آماده ست.
#پای #دسر #کیک #پای_سییب #آشپزی #آموزش_آشپزی #پخت_و_پز #دستور_پخت #غذای_خانگی #فر #دایره_المعارف_آشپزی #زردآلو

همه توضیحات ...