چیزکیک تنوری اسنیکرز : ترکیبی از طعم چیزکیک شکلاتی و چیزکیک کارامل

parisacooks
parisacooks
این چیزکیک اسنیکرز یکی از جدیدترین و کامل ترین دستورهای چیزکیک تنوری هست، با ۵ لایه متفاوت که باعث میشه ترکیبی شبیه اسنیکرز پیدا ...
این چیزکیک اسنیکرز یکی از جدیدترین و کامل ترین دستورهای چیزکیک تنوری هست، با ۵ لایه متفاوت که باعث میشه ترکیبی شبیه اسنیکرز پیدا کنه 😍 پس کسایی که بادوم زمینی و کره بادوم زمینی دوست دارن ، عاشقش میشن.
لایه اول کراست یا بیسکویت چیزکیک هست که تو این ویدیو با سبک جدید اون رو آماده میکنیم و از بیسکویت پودر شده آماده استفا‌ده نمیشه.
لایه دوم کاراملی هست و شباهت زیادی به چیزکیک تنوری یا چیزکیک پختنی کاراملی داره .
لایه سوم شکلاتی هست و مشابه چیزکیک تنوری شکلاتی میشه .
بعد از پخت یه سس کارامل کشدار آماده میکنیم و همراه با بادام زمینی تست شده روی چیزکیک میریزیم.
آخرین مرحله هم با یه گلیز شکلاتی براق روی چیزکیک رو کاور میکنیم و با شکلات و بادام زمینی تزیین میکنیم .

00:00 - مقدمه
00:26 - تست کردن بادوم زمینی
01:01 - مرحله اول کراست شکلاتی چیزکیک
02:16 - مرحله دوم کراست چیزکیک
05:23 - لایه کاراملی چیزکیک تنوری
07:55 - لایه شکلاتی چیزکیک تنوری
11:30 - روش تهیه سس کارامل برای چیزکیک
15:22 - گلیز براق شکلاتی برای چیزکیک اسنیکرز

مواد لازم :
بادام زمینی  ۱۰۰ گرم
----------------------
مواد لازم کرامبل شکلاتی :
کره  ۹۰ گرم
پودرقند  ۶۰ گرم
تخم مرغ  ۲۵ گرم
آرد  ۱۲۵ گرم
نشاسته ذرت  ۱۰ گرم
پودر کاکائو  ۲۵ گرم
پودر بادام  ۴۰ گرم
نمک  ۱ پینچ
---------------------
مواد لازم کراست چیزکیک :
کرامبل شکلاتی ۳۲۰ گرم
بادام زمینی برشته ۴۰ گرم
کره  ۷۰ گرم
ساور‌کریم  ۳۰ گرم
شکلات  ۲۵ گرم
---------------------
مواد لازم لایه پنیری کاراملی :
پنیرخامه ای  ۲۷۵ گرم
خامه قنادی  ۲۵ گرم
شیرعسلی کاراملی  ۱۲۰ گرم
کره بادام زمینی  ۴۰ گرم
تخم‌مرغ  ۵۵ گرم
نمک  ۱ پینچ
---------------------
مواد لازم لایه پنیری شکلاتی :
خامه قنادی  ۴۰ گرم
شکلات تلخ  ۱۰۰ گرم
پنیرخامه ای  ۲۷۵ گرم
کره بادام زمینی  ۴۰ گرم
تخم مرغ  ۵۵ گرم
نمک  ۱ پینچ
---------------------
مواد لازم کارامل :
خامه قنادی  ۱۶۵ گرم
شکر  ۱۵۰ گرم
گلوکز  ۲۰ گرم
کره  ۴۰ گرم
نمک  ۱ پینچ
---------------------
مواد لازم گلیزشکلاتی :
خامه قنادی  ۷۰ گرم
شکلات تلخ  ۱۴۰ گرم
گلوکز  ۳۰ گرم

همه توضیحات ...