چطور اسلایس سیب و گردو خوشمزه درست کنیم

Evelin
Evelin
اسلایس سیب و گردو آرد: ۲۲۵ گرمتخم مرغ: ۴عددشیر: ۱۲۵ گرمروغن مایع: ۱۲۵ گرمبیکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری ...
اسلایس سیب و گردو

آرد: ۲۲۵ گرم
تخم مرغ: ۴عدد
شیر: ۱۲۵ گرم
روغن مایع: ۱۲۵ گرم
بیکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری
شکر: ۹۰ گرم
وانیل: ۶ قطره
__________
مواد میانی
سیب رنده شده: ۲عدد
شکر: ۷۰ گرم
دارچین: ۱قاشق چایخوری
گردو خرد شده: ۳ قاشق غذاخوری
_______________
تخم مرغ و شکر و وانیل را با همزن ۵ دقیقه میزنیم تا حجیم شود.بعد روغن و شیر را اضافه میکنیم. آرد و بیکینگ پودر را مخلوط و روی مواد الک میکنیم.
نصف این مایه راداخل قالب ۲۰*۳۰ میریزیم و ۱۰ دقیقه در فر ۱۸۰ درجه می پزیم،بعد از این زمان از فر خارج می کنیم م مواد میانی را رویش پخش میکنیم ،گردو می پاشیم و بقیه مایه کیک را می ریزیم.
حالا روی کیک را با خلال پسته و نارگیل می پوشانیم و کیک برای ۱۵ دقیقه دیگر در فر می رود تا کاملا بپزد.
وقتی خنک شد برش می زنیم.
طرز تهیه مواد میانی
سیب رنده شده وشکر را روی حرارت ملایم می پزیم تا آبش کشیده شود.بعد دارچین را اضافه می کنیم.

همه توضیحات ...