آموزش شیرینی تر برشی کاراملی:با تمامی ترفند و نکات مثل کارگاههای قنادی

2,754 بازدید
بیشتر
Elichef
Elichef
شیرینی_تر یکی از متنوع ترین انواع شیرینی خامه ای  که ترکارامل جز یکی از شیرینی دسری وجز شیرینی خیس محسوب میشه و بهترین ...
شیرینی_تر یکی از متنوع ترین انواع شیرینی خامه ای  که ترکارامل جز یکی از شیرینی دسری وجز شیرینی خیس
محسوب میشه و بهترین گزینه برای پذیرایی و دورهمی هاست

بهترین شیرینی تر مجلسی شیرینی تری هست که با انواع میوه و دسر و آجیل وشکلات و ...تزیین شده باشه و من برای شما از نوع دسر کارامل که فوقولاده خوشمزست رو در نظر گرفتم

مواد لازم:
شیر: ۷۵۰ گرم
شکر: ۲۰۰ گرم
پودر ژلاتین :۲۰ گرم
آگارآکار: ۸ گرم

نکات مهم:

⭕آگار اگار قابل حذف نیست براحتی میشه از لوازم قنادیها تهیه کرد دوستان خارج از ایران هم میتونن براحتی پیدا کنن حتما سرچ کنید به زبان کشوری که هستید میتونید پیدا کنید معمولا هم همین نام هست تا جایی که من اطلاع دارم اگر حذف بشه هم از خوشمزگی دسر کم میشه و هم اینکه موقعی که در دمای معمولی قرار میگیره زود وا میره چون ژلاتین استحکام کمتری نسبت به آگار اگار داره پس لطفا حذفش نکنید⭕

⭕روش دیگه اینکه از قبل کارامل رو تهیه کنید بریزید تو قالب دلخواه بزارید یخچال که کاملا بسته بشه و بعد برگردونید روی کیکی که خامه کشی شده البته یه مقدار اینکار برای مبتدیها سخته همین روش خیلی عالیه ⭕

⭕پایه تر دسری دیگه کاملا سلیقه ایه از هر کیکی که دوست دارید میتونید استفاده کنید و اینکه میتونید بدون اینکه کیک رو به دوقسمت کنید و فقط لایه رویی کیک باید حتما یه لایه نازک خامه کشیده بشه انجام بدید⭕


این آموزش ناب  به صورت رایگان  استفاده کنید خصوصا برا دوستانی که کارگاه دارن و یا اینکه سفارش میگیرن عالیه👌   میدونید که من تمام تجربیات خودم رو اونم در بالاترین سطح بدون  کم و کاستی به صورت کاملا رایگان در اختیار شما قرار دادم و شما نیازی به تجربه و خراب کردن مواد ندارید براحتی میتونید آماده و به فروش برسونید و پس با لایک♥️ و اشتراک گذاری حمایتم کنید همونطور که من با قرار دادن بهترین رسپی همیشه شمارو حمایت کردم این تنها درخواست بنده در قبال آموزش هست  🙏

همه توضیحات ...