چیز کیک یخچالی
چیز کیک یخچالی....
موادلازم 👇
بیسگوییت پتی بور ساده ۱ بسته
کره...... ۵۰ گرم
خامه قنادی....... ۲۰۰ گرم
پنیر ماسکارپونه یا خامه ای.......۲۰۰ گرم
وانیل...... ۱/۴ ق چ
پودر ژلاتین ........دو ق غ+۱/۳ لیوان آب
پودر ژله انار...... ۱ بسته + ۳/۴ لیوان آب جوش
بیسکوییت را بامیکسر کاملا پودر کنید.
کره ذوب شده را با بیسکوییت مخلوط و خوب هم بزنید تا کره جذب بیسکوییت بشه.
داخل کپسول شیرینی میذاریم و به مقدار مساوی از مخلوط بیسکوییت و کره بریزید و با ته استکان خوب فشار بدین تا منسجم بشه(اگه فشارتون کم باشه ،آخر کار موقع جدا کردن کپسول بیسکوییت پودر میشه)
قالب را نیم ساعت داخل یخچال قرار بدین.
پودر ژلاتین و آب را مخلوط کنید و بعد روی بخار کتری قرار بدین تا ذرات ژلاتین کاملا شفاف بشه.
پنیر خامه ای و خامه قنادی رو باهم مخلوط و کمی هم بزنید تا یکدست بشه.
در نهایت ژلاتین خنک شده را به مواد پنیری اضافه کنید و مدام با همزن بزنید تا یکدست بشه.
مواد را داخل قیف بریزید.
یک لایه از مواد پنیری روی لایه بیسکوییتی بریزید و با قاشق صاف کنید (سرعت عمل داشته باشین چون مواد پنیری زود سفت میشه)
قالب را مجدد نیم ساعت داخل یخچال قرار بدین.
پودر ژله و آبجوش را مخلوط و روی بخار کتری قرار بدین تا کاملا حل بشه.
وقتی مایع ژله کاملا سرد شد روی مواد پنیری بریزید.
و به مدت حداقل ۴ساعت داخل یخچال قرار بدین و بعد خیلی راحت و آروم قالب را از دور چیزکیک جدا کنید
نوش جان🤗
.
اینستاگرام @eli_sarashpaz20
کپی کارها بدون ذکر منبع ممنوع ⛔⛔
.
.
.
اینم پیج دوم ماست.پیج آرایشی👇👇👇👇👇
@gallery_amitis1367
.
.
#فسنجون_گیلانی
#آشپزی_با_الی
#سالاد
#ایده_یلدایی
#کیکهندوانه
#یلدایی
#یلدا
#خمیر_جادویی
#شب_یلدا
#شبیلدا
#کیک_هندوانه
#دسر
#سوپ
#ژلههندوانه
#ژلههندونه
#ته_چین
#ژله_هندونه
#ژله_هندوانه
#چیزکیک
#کیکهندونه
#چیز_کیک
#کیک_هندونه
#چیزکیکیخچالی
#باقلوا
#کیکهندوانهبدونفر
#کیک_هندونه_بدون_فر
#چیزکیک_یخچالی
موادلازم 👇
بیسگوییت پتی بور ساده ۱ بسته
کره...... ۵۰ گرم
خامه قنادی....... ۲۰۰ گرم
پنیر ماسکارپونه یا خامه ای.......۲۰۰ گرم
وانیل...... ۱/۴ ق چ
پودر ژلاتین ........دو ق غ+۱/۳ لیوان آب
پودر ژله انار...... ۱ بسته + ۳/۴ لیوان آب جوش
بیسکوییت را بامیکسر کاملا پودر کنید.
کره ذوب شده را با بیسکوییت مخلوط و خوب هم بزنید تا کره جذب بیسکوییت بشه.
داخل کپسول شیرینی میذاریم و به مقدار مساوی از مخلوط بیسکوییت و کره بریزید و با ته استکان خوب فشار بدین تا منسجم بشه(اگه فشارتون کم باشه ،آخر کار موقع جدا کردن کپسول بیسکوییت پودر میشه)
قالب را نیم ساعت داخل یخچال قرار بدین.
پودر ژلاتین و آب را مخلوط کنید و بعد روی بخار کتری قرار بدین تا ذرات ژلاتین کاملا شفاف بشه.
پنیر خامه ای و خامه قنادی رو باهم مخلوط و کمی هم بزنید تا یکدست بشه.
در نهایت ژلاتین خنک شده را به مواد پنیری اضافه کنید و مدام با همزن بزنید تا یکدست بشه.
مواد را داخل قیف بریزید.
یک لایه از مواد پنیری روی لایه بیسکوییتی بریزید و با قاشق صاف کنید (سرعت عمل داشته باشین چون مواد پنیری زود سفت میشه)
قالب را مجدد نیم ساعت داخل یخچال قرار بدین.
پودر ژله و آبجوش را مخلوط و روی بخار کتری قرار بدین تا کاملا حل بشه.
وقتی مایع ژله کاملا سرد شد روی مواد پنیری بریزید.
و به مدت حداقل ۴ساعت داخل یخچال قرار بدین و بعد خیلی راحت و آروم قالب را از دور چیزکیک جدا کنید
نوش جان🤗
.
اینستاگرام @eli_sarashpaz20
کپی کارها بدون ذکر منبع ممنوع ⛔⛔
.
.
.
اینم پیج دوم ماست.پیج آرایشی👇👇👇👇👇
@gallery_amitis1367
.
.
#فسنجون_گیلانی
#آشپزی_با_الی
#سالاد
#ایده_یلدایی
#کیکهندوانه
#یلدایی
#یلدا
#خمیر_جادویی
#شب_یلدا
#شبیلدا
#کیک_هندوانه
#دسر
#سوپ
#ژلههندوانه
#ژلههندونه
#ته_چین
#ژله_هندونه
#ژله_هندوانه
#چیزکیک
#کیکهندونه
#چیز_کیک
#کیک_هندونه
#چیزکیکیخچالی
#باقلوا
#کیکهندوانهبدونفر
#کیک_هندونه_بدون_فر
#چیزکیک_یخچالی
همه توضیحات ...