طرز تهیه سالاد الویه اصل روسی به همراه سه مدل سرو به عنوان فینگرفود | Olivier Salad Recipe

مریم ابراهیمی | Foodiemaryam
مریم ابراهیمی | Foodiemaryam
دوست دارین رسپی اصلی سالاد الویه رو بدونین؟ دو سه تا تفاوت کوچیک داره که ایرانیا بر اساس سلیقه خودشون تغییرش داد، مثلا سیب زمینی ...
دوست دارین رسپی اصلی سالاد الویه رو بدونین؟ دو سه تا تفاوت کوچیک داره که ایرانیا بر اساس سلیقه خودشون تغییرش داد، مثلا سیب زمینی و تخم مرغ رو رنده کردن(که به نظرم اتفاقا تغییر خوبیه:دی)
یا مثلا پیازچه رو حذف کردن( البته وجود پیازچه توی این سالاد طعمشو جذاب میکنه، اما خب ممکنه مورد پسند همه نباشه)
و اینکه وجود هویج خیلی زنگ قشنگی به سالادتون میده به نظرم حذفش نکنید و واقعا طعم سالاد رو تغییر نمیده
بهتره که نخود فرنگی رو خودتون با مقداری نمک و درب باز بپزید که از کنسروش خیلی خوش طعم تر میشه
در آخر هم برند سس مایونزتون خیلی مهمه، من  همیشه مهرام استفاده میکنم ولی خب بهروزم خوبه و هثلا بیژن و دلپذیرو اینارو خیلی نمیپسندم
سینه مرغتون بهتره که بدون استخوان باشه تا بوی ضخم نگیره و زردچوبه هم به مرغ نزنید که جالب نمیشه توی سالاد
همین دیگه شما میتونید با حذف پیازچه و رنده کردن سیب زمینی و تخم مرغ ورژن ایرانی سالاد الویه رو با همین رسپی داشته باشین
در ضمن سه مدل نجوه سرو هم به عنوان فینگر فود بهتون نشون دادم که البته برای سالادهای دیگه هم میتونین استفاده کنین
مواد لازم سالاد الویه روسی:
سیب زمینی 1 کیلو
هویج 2 عدد
سینه مرغ بدون استخوان 1 عدد
تخم مرغ 3 عدد
نخود فرنگی پخته 1 پیمانه
پیاز 1 عدد
برگ بو 4 عدد
فلفل سیاه، نمک
خیارشور 300 گرم
پیازچه 5 تا 7 ساخه
سس مایونز 5 قاشق یا بیشتر بسته به ذائقه

همه توضیحات ...