شیرینی نون خامه ای ( شیرینی نارنجک ) ، خوشمزه تر از هر چی نون خامه ای که تا الان خوردین

1,197 بازدید
بیشتر
Elnaz Tasty Homemades
Elnaz Tasty Homemades
شیرینی نون خامه ای که بعضیا بهش شیرینی نارنجک هم میگن شاید بشه گفت محبوب ترین و معروف ترین شیرینی ، بین انواع شیرینی تر هستش . ...
شیرینی نون خامه ای که بعضیا بهش شیرینی نارنجک هم میگن شاید بشه گفت محبوب ترین و معروف ترین شیرینی ، بین انواع شیرینی تر هستش .
شیرینی نان خامه ای که داخل خونه درست میکنین قطعا از اونی که از قنادی تهیه کنین خوش مزه تر میشه ، البته اگه با رسپی خوبی درستش کنین . دلیل بهتر شدنش هم کیفیت خامه ای هست که شما برای درست کردن این شیرینی داخل خونه استفاده میکنین که قطعا خامه ی درجه یک هستش .

برای درست کردن این شیرینی خوشمزه به مواد زیر احتیاج داریم :

آب 1 لیوان
کره 50 گرم
شکر 1 قاشق غذاخوری
آرد 125 گرم
تخم مرغ 3 الی 4 عدد
وانیل نصف قاشق چایی خوری
بیکینگ پودر نصف قاشق چایی خوری
خامه قنادی 250 الی 300  گرم

1️⃣تو مرحله اول آب ،کره و شکر رو میذاریم روی حرارت تا شکر حل بشه، کره آب بشه و آب شروع به جوشیدن کنه
یکی دوبار هم، هم میزنیم تا شکر کامل حل بشه
2️⃣وقتی آب شروع به جوشیدن کرد به یکباره همه آرد الک شده رو داخل قابلمه میریزیم و هم میزنیم تا مثل حلوا یکدست بشه
3️⃣حالا حدود 10 دقیقه خمیر رو مرتب با حرارت کم، جمع و باز میکنیم تا آب اضافی خمیر گرفته بشه
📍به این کار میگن داغ زدن خمیر
📍اگه داغ زدن خوب انجام نشه یا تو زمان کمتری انجام بشه، نون خامه ای ها  بعد از اینکه از فر بیرون میان پفشون میخوابه و یا  خمیری میمونه
4️⃣بعد از 10 دقیقه داغ زدن، خمیر رو به یه ظرف دیگه منتقل میکنیم و یکم صبر میکنیم تا از حرارت بیفته
جوری که نه داغ و نه سرد باشه
حالا تخم مرغ اول رو اضافه میکنیم و 1 دقیقه با همزن میزنیم
5️⃣بعد از 1 دقیقه، تخم مرغ دوم رو اضافه میکنیم و بازم هم میزنیم
📍تو این مرحله خمیر کمی چسبناک میشه، هر جا که خمیر چسبناک شد و به تیغه هم زن چسبید، خمیر رو جدا میکنیم و مجدد شروع به همزدن میکنیم
6️⃣تو مرحله بعد تخم مرغ سوم رو هم اضافه میکنیم و خوب میزنیم تا یه خمیر کشدار و چسبناک به دست بیاد
بعد وانیل و بیکینگ پودر رو هم اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن با همزن یا لیسک هم میزنیم
📍دقت کنین که خمیر بسته به آرد ممکنه به 4تخم مرغ نیاز داشته باشه و با 4 تخم مرغ کشدار و چسبناک بشه
پس اگه خمیرتون نیاز به تخم مرغ دیگه‌ای داشت،  تخم مرغ رو داخل یه پیاله هم بزنین و کم کم به خمیر اضافه کنین و هر جا دیدین کافیه دیگه تخم مرغ رو اضافه نکنین
7️⃣بهترین ماسوره برای نون خامه‌ای شکوفه، ستاره و ساده هست
8️⃣خمیر رو داخل قیف میریزیم و طبق تصویر  روی کاغذ روغنی پایپ میکنیم و حتما دست رو عمودی نگه میداریم و خمیر رو به سمت  بالا میکشیم
📍حتما با فاصله پایپ کنین چون بعد پخت، نون خامه ای حسابی پف میکنه
9️⃣حالا با نوک انگشت که خیس کردیم نوک تیز نون هارو از بین میبریم
📍حرارت برای نون خامه ای خیلی مهمه، حتما فر باید 10 الی 15 دقیقه قبل با دمای 210 درجه گرم بشه
🔟حالا نون ها رو داخل فر از قبل گرم شده اول 20 دقیقه با دمای 210 درجه میذاریم بپزه و بعد دما رو 190 میذاریم   تا 20 دقیقه دیگه هم بپزه و خوب پف کنه
📍چون قدرت فرهای مختلف فرق داره ،ممکنه برای شما 5 دقیقه کمتر یا بیشتر لازم بشه ولی معمولا تو همین دما و زمان خوب میپزه و پف میکنه
📍اگه فر خوب داغ نشه و مدت پخت کامل نشه، نون خامه ای خوبی نداریم و پفش میخوابه و یا خمیری میشه داخلش
1️⃣1️⃣بعد اینکه نون هارو از فر در آوردیم میذاریم روی توری تا خنک بشن و بعد ته نون‌هارو کمی سوراخ میکنیم برای خامه زدن
2️⃣1️⃣ برای خامه داخل نون هم، خامه قنادی رو از فریزر در میاریم تا کمی نرم بشه بعد حدود 5 الی 7 دقیقه با دور تند میزنیم تا فرم بگیره
📍وقتی خامه فرم میگیره رنگش مات میشه و به اطراف پرت میشه
3️⃣1️⃣در نهایت خامه فرم گرفته رو داخل نون های خنک شده با یک قیف میریزیم
📍بهتره یکی دوساعت هم بذاریم  داخل یخچال تا خوب خودش رو بگیره و بعد میل کنیم
نوووش جونتون

راستی اگه این نون خامه ای های خوشمزه رو درست کردین ، ممنون میشم برام کامنت بزارین و نتیجه کار رو بهم بگین ، اگه هم نظر یا پیشنهاد یا انتقادی داشتین باعث خوشحای منه که باهام درمیون بزارین 😍😍

00:00 تهیه خمیر نون خامه ای
02:21 ماسوره زدن خمیر نون خامه ای و نکات پختن شیرینی نون خامه ای
03:36 برش زدن نان خامه ای
04:03 فرم دادن خامه قنادی
04:10 پر کردن نون خامه ای ها با خامه قنادی

همه توضیحات ...