خوراک ماهیچه گوسفند بسیار متفاوت و لذیذ به روش فرانسوی با سس مخصوص

155,765 بازدید
بیشتر
Yummy Gastronomy
Yummy Gastronomy
توجه: این یک خوراک ماهیچه معمولی رستورانی رایج در ایران، نیست!این ویدیو، بی‌شک کاملترین آموزش تکنیکهای پیشرفته تهیه ...
توجه: این یک خوراک ماهیچه معمولی رستورانی رایج در ایران، نیست!


این ویدیو، بی‌شک کاملترین آموزش تکنیکهای پیشرفته تهیه خوراک ماهیچه در فضای مجازی فارسی است و حاوی نکات و روشهایی است که تابحال به زبان فارسی ارائه نشده.


مهیار در این ویدیو طرز آماده سازی و برش ماهیچه را آموزش داده و سپس مراحل پخت به روش بریزینگ فرانسوی را بطور کامل و به زبان ساده توضیح می‌دهد. در خاتمه روش تهیه یک سس گوشت عالی و لذیذ برای تکمیل این تجربه لذت‌بخش، آموزش داده شده است.


نکته مهم: در صورت عدم تمایل به استفاده از آب انگور تخمیری، با مقدار مشابه آب گوشت جایگزین فرمایید
توجه: دستور باقالی‌پلو در یکی دو روز آینده تقدیم خواهد شد!


مواد مورد نیاز:
ماهیچه تازه ۲ عدد (حدود یک کیلو)
هویج کوچک ۲ عدد
پیاز بنفش متوسط ۱ عدد
کرفس ۲ ساقه
رزماری یک شاخه
برگ بو یکی دو عدد
سیر تازه ۵-۶ حبه
نمک و فلفل سیاه تازه ساییده
آب انگور تخمیری ۳۵۰ میلی لیتر (جایگزین با آب گوشت در صورت تمایل)
کره طبیعی ۳۰ گرم (برای سس)
روغن مایع (آفتابگردان یا زیتون) ۳ قاشق غذاخوری


ویدیوی آموزش پوره سیب زمینی به روش شف رستورانهای کنتینانتال:
پوره سیب زمینی استاندارد به روش شف رس...

همه توضیحات ...