طرز تهیه شیرینی سپه سالاری ، فوق العاده نرم و خوشمزه به روش قنادی ها با تمام نکات و جزئیات
آموزش شیرینی سپه سالاری ، به همراه نکات و جزئیات
پس در اولین فرصت امتحانش کن و با لایک♥️ و کامنت و اشتراک گذاری مثل همیشه بهم انرژی بده و حمایت کن🌹
---------------------------------------------------------------------------------
قرابیه بادام تبریز:
طرز تهیه شیرینی قرابیه بادام مخصوص ت...
-----------------------------------------------------------------------------
طرز تهیه شربت بار:
آموزش شربت بار:یکی از پرکاربردترین مح...
----------------------------------------------------------------------
مقدمه-00:00
آماده سازی خمیر-00:55
قیف زدن شیرینی-07:05
چاپ زدن شیرینی-08:35
رومال زدن-09:47
پخت شیرینی-11:26
🍴مواد لازم🍴
روغن صاف:۲۰۰ گرم
آرد سفید قنادی:۳۷۵ گرم
آرد برنج:۱۲۵ گرم
روغن مایع:۷۵ گرم
شکر:۲۰۰ گرم
تخم مرغ:۳ عدد
وانیل: یک قاشق چایخوری
شربت بار:۱۵ گرم
ماست:۲۲۵ گرم
بیکینگ پودر : یک دوم قاشق چایخوری
جوش شیرین: یک دوم قاشق چایخوری
❌ مواد رومال:
زرده تخم مرغ: یک عدد
وانیل: نوک قاشق
نمک: نوک قاشق
شربت بار :یک قاشق مرباخوری
رنگ یا زعفران : به اندازه لازم
❌❌ دوستان تمامی این آموزش ها حاصل تجربه و مهارت هایی هستش ، که در طی سالیان متمادی کار در کارگاههای قناد به دست امده ،که من رایگان در خدمت شما قرار میدم.پس از تمامی کانال ها و پیج های آشپزی و قنادی در خواست میکنم که از نشر این آموزش ها تحت عناوین ( فروش ، آموزش رایگان، وغیره... )بنام خود در فضای های مجازی دیگر جدا خودداری فرمایند❌❌
سعی کردم توضیحات کامل و نکته به نکته توی فیلم براتون گفته باشم بازم اگر سوالی داشتی همینجا کامنت کن شاید سوال شما سوال دوستان هم باشه حتما جواب میدم.🌺
---------------------------------------------------------
دیگر صفحه اجتماعی:
Instagram: eli.dey
---------------------------------------------------------
من رو سابسکرایب کن:
elichef
---------------------------------------------------------
مثل همیشه منو همراهی کن با لایک و کامنت انگیزه و انرژی بهم بده برای آموزش های جدید ، کاربردی و اصل کارگاهی🌺🌺
پس در اولین فرصت امتحانش کن و با لایک♥️ و کامنت و اشتراک گذاری مثل همیشه بهم انرژی بده و حمایت کن🌹
---------------------------------------------------------------------------------
قرابیه بادام تبریز:
طرز تهیه شیرینی قرابیه بادام مخصوص ت...
-----------------------------------------------------------------------------
طرز تهیه شربت بار:
آموزش شربت بار:یکی از پرکاربردترین مح...
----------------------------------------------------------------------
مقدمه-00:00
آماده سازی خمیر-00:55
قیف زدن شیرینی-07:05
چاپ زدن شیرینی-08:35
رومال زدن-09:47
پخت شیرینی-11:26
🍴مواد لازم🍴
روغن صاف:۲۰۰ گرم
آرد سفید قنادی:۳۷۵ گرم
آرد برنج:۱۲۵ گرم
روغن مایع:۷۵ گرم
شکر:۲۰۰ گرم
تخم مرغ:۳ عدد
وانیل: یک قاشق چایخوری
شربت بار:۱۵ گرم
ماست:۲۲۵ گرم
بیکینگ پودر : یک دوم قاشق چایخوری
جوش شیرین: یک دوم قاشق چایخوری
❌ مواد رومال:
زرده تخم مرغ: یک عدد
وانیل: نوک قاشق
نمک: نوک قاشق
شربت بار :یک قاشق مرباخوری
رنگ یا زعفران : به اندازه لازم
❌❌ دوستان تمامی این آموزش ها حاصل تجربه و مهارت هایی هستش ، که در طی سالیان متمادی کار در کارگاههای قناد به دست امده ،که من رایگان در خدمت شما قرار میدم.پس از تمامی کانال ها و پیج های آشپزی و قنادی در خواست میکنم که از نشر این آموزش ها تحت عناوین ( فروش ، آموزش رایگان، وغیره... )بنام خود در فضای های مجازی دیگر جدا خودداری فرمایند❌❌
سعی کردم توضیحات کامل و نکته به نکته توی فیلم براتون گفته باشم بازم اگر سوالی داشتی همینجا کامنت کن شاید سوال شما سوال دوستان هم باشه حتما جواب میدم.🌺
---------------------------------------------------------
دیگر صفحه اجتماعی:
Instagram: eli.dey
---------------------------------------------------------
من رو سابسکرایب کن:
elichef
---------------------------------------------------------
مثل همیشه منو همراهی کن با لایک و کامنت انگیزه و انرژی بهم بده برای آموزش های جدید ، کاربردی و اصل کارگاهی🌺🌺
همه توضیحات ...