شربت و مربای خوشمزه و خوشرنگ گل محمدی ، آموزش آشپزی ساده ، طرز تهیه غذای ایرانی
سلام 🤚🤚🤚
خوشگلای خودم😍😍
بهار و تابستون که میشه فصل درست کردن شربت و مرباهای خوشمزه س 😋
من خیلی دوست دادم مربا درست کردن رو ،زیادم مربا خور نیستما 😊ولی درست کردنش برام لذت بخشه 🤗🤗
شربت_گل_محمدی
دقت کنید موقع خرید گل ،یه گلبرگ مزه کنید تلخ نباشه ،گلهای سمت گرمسیر تلخه و برای گلاب گیری کاربرد داره 🌹
گل محمدی نیم کیلو
شکر دو کیلو
اب دو لیتر
جوهر لیمو یک چهارم ق چ
گلاب دو ق غ
گلها رو پرپر کنید بشورید و روی پارچه پهن کنید کامل خشک بشه
داخل ظرف گودی بریزید و روی اون رو آب صد در صد جوش بریزد با یه دمکنی ۲۴ ساعت بزارید کنار
بعد داخل ابکش بریزید گلهارو فشار ندید شربت تار میشه و بعد با شکر بزارید بجوشه تا قوام بیاد ده دقیقه اخر گلاب و جوهر لیمو رو اضافه کنید و خاموش کنید اگر دوست داشتید رنگ داشته باشه یک قطره رنگ صورتی بزنید.من از اول اضافه کردم چون رنگ گلم کمرنگ بود🌹😍
به همین راحتی🤗🤗
.
.
.
مربای گل محمدی تازه
گل محمدی نیم کیلو
شکر یک کیلو
آب ۴ لیوان
جوهر لیمو نوک قاشق چایخوری
اول از همه گل رو تست کنید تلخ نباشه اگر برای شهرهای گرمسیری باشه تلخه و باعث دل درد میشه
گلها رو پرپرکنید بشورید بریزید روی پارچه خشک بشن یعنی آبشون کشیده بشه
شکر و آب رو مخلوط کنید و روی حرارت بذارید تا شکر کاملا حل بشه و بعد اجازه بدید آروم بجوشه و قوام بیاد
شیره که قوام اومد گل ها رو بهش اضافه میکنیم و حدود هشت الی ده دقیقه زمان میدیم تا بجوشه و بعد جوهر لیمو رو اضافه و حرارت رو خاموش میکنیم و در قابلمه رو با دم کنی روش قرار میدیم
داخل ظرفی آب سرد و یخ میریزیم و وقتی قابلمه رو از روی حرارت برداشتیم توی آب سرد میذاریم و بهش شوک میدیم این کارو میکنیم تا رنگ مربا بعدا تیره نشه پنج دقیقه بعد از آب خارج کنید و بذارید با دمکنی توی محیط آشپزخونه یک شب بمونه و بعد داخل شیشه مربایی بریزید 👌
من به مربا رنگ خوراکی اضافه نکردم میتونید کمی رنگ صورتی اضافه کنید فقط یک قطره👌
.
.
دوستای گلم آموزش شربت نعنا فوق العاده هم میتونید تو کانال خاله ببینید لینکشو براتون میزارم 👇👇👇
طرز تهیه شربت نعنا (موهیتو) خوشمزه و ...
.
.
شربت و مربای خوشمزه و خوشرنگ گل محمدی ، آموزش آشپزی ساده ، طرز تهیه غذای ایرانی
.
.
دوست های خوشگلم ممنون میشم اگر از ویدیو خوشتون اومد ویدیو رو لایک کنید و نظراتتونو برام کامنت بزارید و اگر دوست دارید هر وقت ویدیو میزارم متوجه بشید رو لینک زیر بزنید 👇 و سابسکرایبم کنید ☺️ و بعد از زدن گزینه سابسکرایب زنگوله کنارشم بزنید و گزینه همه رو فعال کنید 😍 👇
@nargesghasemi
.
.
.
ویدیو هایی که پیشنهاد میکنم ببینید ؛
.
ولاگ یک روز در خونه قدیمی ، به یاد مادربزرگامون 👇
ولاگ یک روز در خونه قدیمی ، به یاد ما...
آموزش آش رشته خوشمزه به سبک مادربزرگ 👇
آموزش آشپزی ؛ این قسمت آموزش آش رشته ...
آموزش یه حلوا فوری و خوشمزه 👇
آموزش آشپزی ؛ این قسمت آموزش یه حلوا ...
آموزش دمی گوجه آسان و خوشمزه 👇
آموزش آشپزی ؛ این قسمت آموزش دمی گوجه...
فوت و فن های قیمه بادمجان مجلسی 👇
آموزش آشپزی ؛ این قسمت فوت و فن های ق...
.
________________________
آدرس پیج اینستگرام من :
Instagram: roozmaregi_narges
خوشگلای خودم😍😍
بهار و تابستون که میشه فصل درست کردن شربت و مرباهای خوشمزه س 😋
من خیلی دوست دادم مربا درست کردن رو ،زیادم مربا خور نیستما 😊ولی درست کردنش برام لذت بخشه 🤗🤗
شربت_گل_محمدی
دقت کنید موقع خرید گل ،یه گلبرگ مزه کنید تلخ نباشه ،گلهای سمت گرمسیر تلخه و برای گلاب گیری کاربرد داره 🌹
گل محمدی نیم کیلو
شکر دو کیلو
اب دو لیتر
جوهر لیمو یک چهارم ق چ
گلاب دو ق غ
گلها رو پرپر کنید بشورید و روی پارچه پهن کنید کامل خشک بشه
داخل ظرف گودی بریزید و روی اون رو آب صد در صد جوش بریزد با یه دمکنی ۲۴ ساعت بزارید کنار
بعد داخل ابکش بریزید گلهارو فشار ندید شربت تار میشه و بعد با شکر بزارید بجوشه تا قوام بیاد ده دقیقه اخر گلاب و جوهر لیمو رو اضافه کنید و خاموش کنید اگر دوست داشتید رنگ داشته باشه یک قطره رنگ صورتی بزنید.من از اول اضافه کردم چون رنگ گلم کمرنگ بود🌹😍
به همین راحتی🤗🤗
.
.
.
مربای گل محمدی تازه
گل محمدی نیم کیلو
شکر یک کیلو
آب ۴ لیوان
جوهر لیمو نوک قاشق چایخوری
اول از همه گل رو تست کنید تلخ نباشه اگر برای شهرهای گرمسیری باشه تلخه و باعث دل درد میشه
گلها رو پرپرکنید بشورید بریزید روی پارچه خشک بشن یعنی آبشون کشیده بشه
شکر و آب رو مخلوط کنید و روی حرارت بذارید تا شکر کاملا حل بشه و بعد اجازه بدید آروم بجوشه و قوام بیاد
شیره که قوام اومد گل ها رو بهش اضافه میکنیم و حدود هشت الی ده دقیقه زمان میدیم تا بجوشه و بعد جوهر لیمو رو اضافه و حرارت رو خاموش میکنیم و در قابلمه رو با دم کنی روش قرار میدیم
داخل ظرفی آب سرد و یخ میریزیم و وقتی قابلمه رو از روی حرارت برداشتیم توی آب سرد میذاریم و بهش شوک میدیم این کارو میکنیم تا رنگ مربا بعدا تیره نشه پنج دقیقه بعد از آب خارج کنید و بذارید با دمکنی توی محیط آشپزخونه یک شب بمونه و بعد داخل شیشه مربایی بریزید 👌
من به مربا رنگ خوراکی اضافه نکردم میتونید کمی رنگ صورتی اضافه کنید فقط یک قطره👌
.
.
دوستای گلم آموزش شربت نعنا فوق العاده هم میتونید تو کانال خاله ببینید لینکشو براتون میزارم 👇👇👇
طرز تهیه شربت نعنا (موهیتو) خوشمزه و ...
.
.
شربت و مربای خوشمزه و خوشرنگ گل محمدی ، آموزش آشپزی ساده ، طرز تهیه غذای ایرانی
.
.
دوست های خوشگلم ممنون میشم اگر از ویدیو خوشتون اومد ویدیو رو لایک کنید و نظراتتونو برام کامنت بزارید و اگر دوست دارید هر وقت ویدیو میزارم متوجه بشید رو لینک زیر بزنید 👇 و سابسکرایبم کنید ☺️ و بعد از زدن گزینه سابسکرایب زنگوله کنارشم بزنید و گزینه همه رو فعال کنید 😍 👇
@nargesghasemi
.
.
.
ویدیو هایی که پیشنهاد میکنم ببینید ؛
.
ولاگ یک روز در خونه قدیمی ، به یاد مادربزرگامون 👇
ولاگ یک روز در خونه قدیمی ، به یاد ما...
آموزش آش رشته خوشمزه به سبک مادربزرگ 👇
آموزش آشپزی ؛ این قسمت آموزش آش رشته ...
آموزش یه حلوا فوری و خوشمزه 👇
آموزش آشپزی ؛ این قسمت آموزش یه حلوا ...
آموزش دمی گوجه آسان و خوشمزه 👇
آموزش آشپزی ؛ این قسمت آموزش دمی گوجه...
فوت و فن های قیمه بادمجان مجلسی 👇
آموزش آشپزی ؛ این قسمت فوت و فن های ق...
.
________________________
آدرس پیج اینستگرام من :
Instagram: roozmaregi_narges
همه توضیحات ...