نان تافتون با تجربه چند ساله در پخت تمام نکاتی که میدونستم را خدمتتون گفتم

آشپزخانه غذاهای ترکی و بین الملل
آشپزخانه غذاهای ترکی و بین الملل
سلام سپاس برای حضور و اعتمادتون مواد لازم مایع خمیر یازده گرمشکر دو قاشق غذاخورینمک یک قاشق غذاخوری سرخالی ...
سلام سپاس برای حضور و اعتمادتون

مواد لازم
مایع خمیر یازده گرم
شکر دو قاشق غذاخوری
نمک یک قاشق غذاخوری سرخالی
آب دو لیوان و نیم تقریبا
شیر دو بند انگشت صد گرم
آرد یک کیلو سیصد تا چهارصد گرم

لینک دسته بندی شده تمام نان های ترکی و بین الملل
انواع نان های ایرانی،ترکی و بین الملل

لینک تمام بورک و پوآچاها و پیراشکی ها با خمیر خونگی
انواع بورک؛پیده،پوآچا و پیراشکی بین ا...

مرسی و نوش جان
سئوالی بود بپرسین جواب میدم

همه توضیحات ...