چیزکیک شاتوت - چیزکیک یخچالی با مارمالاد شاتوت - cheese cake with black mulberry marmalade
بیسکوییت: ۳۵۰ گرم
من از بیسکوییت مادر و ساقهطلایی استفاده کردم
کره آب شده: ۱۰۰ گرم
(۱۵ دقیقه یخچال)
پنیر خامهای: ۸۰۰ گرم
خامه: ۴۰۰ گرم
پودر قند: ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین: ۱ قاشق غذاخوری (در نصف لیوان آبگرم)
مخلوط کنید، روی بیسکوییت بریزید و ۴۵ دقیقه دیگه توی یخچال بذارید.
.
شاتوت: ۸۰۰ گرم
پودر قند: ۲ تا ۳ قاشق
ژلاتین (در نصف لیوان آب گرم): ۳ قاشق غذاخوری
.
بعد از ریختن شاتوت روی پنیر حداقل ۲ ساعت توی یخچال بذارید.
من از بیسکوییت مادر و ساقهطلایی استفاده کردم
کره آب شده: ۱۰۰ گرم
(۱۵ دقیقه یخچال)
پنیر خامهای: ۸۰۰ گرم
خامه: ۴۰۰ گرم
پودر قند: ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین: ۱ قاشق غذاخوری (در نصف لیوان آبگرم)
مخلوط کنید، روی بیسکوییت بریزید و ۴۵ دقیقه دیگه توی یخچال بذارید.
.
شاتوت: ۸۰۰ گرم
پودر قند: ۲ تا ۳ قاشق
ژلاتین (در نصف لیوان آب گرم): ۳ قاشق غذاخوری
.
بعد از ریختن شاتوت روی پنیر حداقل ۲ ساعت توی یخچال بذارید.
همه توضیحات ...