Baklava cake کیک باقلوا

bahareh sarram
bahareh sarram
کیک باقلوا یا کیک شربتی ، این دستور عالیه حتما امتحانش کنین .بریم یاد بگیریمش 💃 ...
کیک باقلوا یا کیک شربتی ، این دستور عالیه حتما امتحانش کنین .

بریم یاد بگیریمش 💃

#کیک_باقلوا_اصفهان_دسر

آرد................۲‌‌ پیمانه .....۳۰۰ گرم
شکر..........۱پیمانه .......۲۲۰ گرم
روغن مایع...... ۱ پیمانه .....۲۲۵ گرم
تخم مرغ.........۴ عدد
ماست ..........۱ پیمانه......۲۴۰ گرم
ب پ ........۲ ق چ
هل سبز پودر شده .......۱/۴ ق چ

مواد شربت :
آب ......۱ پیمانه
گلاب مرغوب......۳ ق غ
شکر.......۱ پیمانه
هل.....۱/۴ ق چ
زعفران ۱/۲ ق چ

🐣ابتدا روغن و شکر و با همزن یک دقیقه بزنین
تخم مرغ  اول و اضافه کنید در حد ۳۰ ثانیه ، هم  بزنین بعد دومی و تا آخر همه را یکی یکی اضافه کنید و هرکدوم و ۳۰ ثانیه بزنین با تخم مرغ چهارم هل و اضافه کنین حدود ۳ دقیقه بزنین مواد ( هم زدن مواد توی کیفیت نهایی کیک خیلی مهمه )
و بعد ماست و اضافه کنید و در حد مخلوط شدن بزنین و همزن و کنار بگذارید.

🐣آرد و ب پ الک شده را اضافه میکنیم و در حدی که مخلوط بشه میزنیم.

قالب مستطیل کاغذ روغنی بندازید و مواد کیک بریزید داخلش. (سایزش از من ۲۳ در ۳۵ بود قالبم )
🐣با دمای ۱۷۰ درجه  ۴۵ دقیقه پخته میشه ، روی کیک باید طلایی و خوشرنگ بشه .

برای شربت :

🐣آب و شکر و زعفران روی حرارت بذارید ۱۰ دقیقه بجوشه هل اضافه کنید من از هل درسته استفاده کردم یدونه هل کامل انداختم داخلش بعد که شربت آماده شد صافش کردم)  در آخر کار گلاب و بریزید و از روی حرارت بردارید اجازه بدین خنک بشه .
🐣وقتی‌کیک پخت و تقریبا خنک شد برش میزنیم  شربت خنک شده  را روی کیک میریزیم ، دو مرحله شربت و بریزید تا خوب به بافت کیک نفوذ کنه .
🐣بهتره این کیک و سلفون بکشید و داخل یخچال قرار بدین ، قبل از سرو کردن نیم ساعت از یخچال بذاریدش بیرون .





Baklava cake or syrup cake, this recipe is great, you must try it.

Let's learn it

 #baklava_cake_isfahan_dessert

Flour................2 cups.....300 grams
Sugar.......... 1 cup ....... 220 grams
Liquid oil...... 1 cup ..... 225 grams
4 eggs
Yogurt .......... 1 cup...... 240 grams
B. P. ......... 2 Q. Ch
Powdered green cardamom ....... 1/4 tsp

Syrup ingredients:
Water ...... 1 cup
High-quality rose water......3 A.H
Sugar.......1 cup
Hel.....1/4 A.H
Saffron 1/2 tsp

First, mix oil and sugar with a mixer for a minute
 Add the first egg and beat it for 30 seconds, then add the second one and add all of them one by one until the end and beat each one for 30 seconds with the fourth egg and add the cardamom and beat the ingredients for about 3 minutes. cake is very important)
And then add yogurt and beat until mixed and stir and set aside.

Add the sifted flour and mix until it is mixed.

Make a rectangular mold with greaseproof paper and pour the cake ingredients into it. (The size of mine was 23 x 35, my template)
🐣 It is baked at 170 degrees for 45 minutes, the cake should be golden and colorful.

For the syrup:

🐣 Put water, sugar and saffron on heat for 10 minutes, add cardamom to boil, I used the correct cardamom, you know, I put whole cardamom in it, after the syrup is ready, I strained it) at the end, pour rose water and remove from heat, let it cool.
🐣 When the cake is baked and almost cooled, we cut it, pour the cooled syrup on the cake, pour two steps of syrup so that it penetrates well into the texture of the cake.
🐣 It is better to wrap this cake in cellophane and put it in the refrigerator, leave it out of the refrigerator for half an hour before serving.

همه توضیحات ...