Strawberry Cheesecake🍰چیز کیک ژله توت فرنگی

421 بازدید
بیشتر
Mari Nice
Mari Nice
کیک توت فرنگی ,چیزکیک توت فرنگی ,چیز کیک توت فرنگی, چیز کیک, طرز تهیه چیز کیک توت فرنگی ,توت فرنگی ,آموزش چیز کیک توت فرنگی ,آمو ...
کیک توت فرنگی ,چیزکیک توت فرنگی ,چیز کیک توت فرنگی, چیز کیک, طرز تهیه چیز کیک توت فرنگی ,توت فرنگی ,آموزش چیز کیک توت فرنگی ,آموزش چیز کیک ,چیز کیک یخچالی, چیز کیک توت فرنگی با پایه بیسکویت ,طرز تهیه چیز کیک ,کیک,دسر توت فرنگی,چیز کیک زله توت فرنگی,کیک ژله ای توت فرنگی,آموزش چیزکیک توت فرنگی, چیز کیک توت فرنگی بدون فر ,چیز کیک توت فرنگی با پتی بور, 🎂     طرز تهیه کیک ژله ای توت فرنگی,طرز تهیه چیز کیک یخچالی,کیک تولد,کیک خانگی,چیز کیک ژله ای,چیزکیک ژله ای   😊    پتی بر نادر با مقدار زیادی توت فرنگی تازه درست کردم. برای داشتن طعم غنی ، به پنیر نادر خامه ترش اضافه کنید. به جای خامه ترش ، جایگزینی آن با ماست بدون شکر یا پنیر ماسکارپونه نیز خوشمزه است. من امروز یک کیک پنیری نپخته با مقدار زیادی توت فرنگی تازه درست کردم. من خامه ترش قرار دادم تا پنیر طعم بیشتری پیدا کند. همچنین اگر به جای خامه ترش با ماست یا ماسکارپونه درست کنید خوب است. redients مواد اولیه (قالب گرد φ15 سانتی متر): توت فرنگی ژلاتینی redients مواد لازم (برای یک شکل دور 15 سانتی متری): straw توت فرنگی توت فرنگی خالص 220 گرم شکر 30 گرم آب لیمو 10 گرم b بیسکویت پنیری کمیاب 100 گرم کره ذوب شده 30 گرم پنیر خامه ای 200 گرم خامه ترش 90 گرم شکر 30 گرم شیر 30 گرم ژلاتین پودر شده 6 گرم توت فرنگی خالص 80 گرم خامه تازه j ژله توت فرنگی توت فرنگی خالص 150 گرم آب 35 گرم ژلاتین پودر 5 گرم water آب ژله لیمو 200 گرم آب لیمو 10 گرم شکر 40 گرم ژلاتین پودر 7 گرم توت فرنگی ▷ طرز تهیه: 1. 100 گرم کلوچه را به قطعات کوچک خرد کنید ، 30 گرم کره ذوب شده اضافه کنید ، مخلوط کنید و در قالب پخش کنید. 2 200 گرم پنیر خامه ای و 90 گرم خامه ترش را نرم ورز دهید ، 30 گرم شکر اضافه کرده و بیشتر مخلوط کنید. 3. 3 6 گرم ژلاتین پودر شده را به 30 گرم شیر اضافه کنید و خیس کنید. با استفاده از آب داغ ذوب شده ، به add اضافه کرده و مخلوط کنید. 4 پوره توت فرنگی درست کنید. توت فرنگی را با آب بشویید ، تراش ها را برداشته ، به صورت مربع برش دهید ، در قابلمه بریزید و با 220 گرم توت فرنگی ، 30 گرم شکر و 10 گرم آب لیمو گرم کنید. وقتی آب از آن خارج شد ، آن را از روی حرارت برداشته و از دستگاه غذاساز برای خلوص آن استفاده کنید. 5 80 گرم پوره توت فرنگی را به ... اضافه کنید و مخلوط کنید. بگذارید بقیه خنک شوند. 6 15 گرم شکر را به 200 میلی لیتر خامه تازه اضافه کنید ، شل را بزنید ، به add اضافه کنید و مخلوط کنید. درون قالبی که با بیسکویت اندود شده ریخته و به مدت 1 ساعت در فریزر لرز دهید. 7 ژله توت فرنگی درست کنید. 5 گرم ژلاتین پودر شده را در 35 گرم آب خیس کنید ، در آب داغ حل کرده و با 150 گرم پوره توت فرنگی مخلوط کنید. درون پنیر کمیاب با سطح سفت شده ریخته و به مدت 1 ساعت در یخچال لرز دهید. 8 ژله لیمو درست کنید. 7 گرم ژلاتین پودر شده را در 100 گرم آب خیس کنید. 9 100 گرم آب ، 40 گرم شکر و 10 گرم آب لیمو را در قابلمه بریزید و گرم کنید تا قبل از جوش آمدن. ژلاتین را از Add اضافه کرده و حل کنید. با قرار گرفتن در معرض آب یخ خنک شوید. 10 توت فرنگی را بشویید ، از وسط نصف کنید و آن را بالای ژله توت فرنگی قرار دهید. حدود نیمی از ژله لیمو سرد را بریزید و به مدت 30 دقیقه در یخچال خنک شوید. 11 باقیمانده ژله لیمو را ریخته و به مدت 2 ساعت در یخچال خنک کنید تا کامل شود. -------- من خودم را دوباره در مورد هیداماری معرفی می کنم!

همه توضیحات ...