ورژن اصلی چیزکیک نیویورکی NYC Cheescake Original

609 بازدید
بیشتر
Good Mood Tasty
Good Mood Tasty
این چیزکیک با طعم اصلی و مواد اولیه ی خود چیزکیک نیویورکی درست شده که می‌تونه پایه ی همه چیزکیک های دیگه باشه. ولی خودش آنقد ...
این چیزکیک با طعم اصلی و مواد اولیه ی خود چیزکیک نیویورکی درست شده که می‌تونه پایه ی همه چیزکیک های دیگه باشه.
ولی خودش آنقدر خوشمزه ست که احتیاجی نیست طعمی واردش کنیم.
--------------------------------------------
لطفن تا اینجا هستین دکمه ی subscribe رو بزنید و زنگوله ی کنارشو فعال کنین که هر وقت اینجا ویدیو گذاشتم شما اولین نفری باشین که مطلع میشین❤️😍
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»

سلام به روی ماهتون🥰😍
امروز اومدم با دست پر، با چیز کیک نیویورکی اصل و اصیل که بعدن خودتون میتونین باهاش بازی کنین و طعم های شگفت انگیز درست کنین.
این چیز کیک یه تفاوت بزرگی که با بقیه ی چیزکیکها داره و انقد معروفش کرده وجود خامه ترش توشه. وگرنه که ورژنهای مختلف چیز کیک رو دیدیم یا خوردیم ولی این چیز کیک یه طعم کرمی و متفاوتی داره که حتمن باید درستش کنین تا متوجه بشین😍
چی؟؟ خامه ترش در دسترس تون نیست؟؟!! اوکی، صبور باشین براتون جایگزینشو دارم🤩
بریم سراغ مواد لازمش.

********************************

چی لازم داریم؟؟؟
برای کراست :
بیسکوییت ………………… ١٢٠ گرم
کره ذوب شده و خنک شده …………………… ۶٠ گرم
کره ی سرد برای دور قالب

********************************
برای کرم پنیری:
پنیر خامه ای پر چرب ………………. ۴٠٠ گرم
شکر دانه ریز ………………….. ١٢٠ گرم
خامه ترش ………………… ٢٠٠ گرم ( میتونین جایگزین ١٠٠ گرم خامه ی پرچرب + ١٠٠ گرم ماست پر چرب یکم ترش شده بزنید.)
خامه ی صورتی ……………….. ١۵٠ گرم ( یا هوی کیریم)
تخم مرغ ………………… ٢ عدد
نشاسته ی ذرت ………………. ٢ قاشق غذاخوری
عصاره ی وانیل …………………. ١/۵ قاشق غذاخوری
آبلیمو تازه ……………….. ١/۴ از ١ عدد
زست لیمو ………………. ١ قاشق چایخوری

********************************
برای سس تزیینی:
رزبری یا توت فرنگی یا گیلاس ……………… ٢٠٠ گرم
شکر دانه ریز ……………………. ۴٠ گرم
آب …………….:… ١ قاشق غذاخوری

********************************
نکته ها :
١)از هر بیسکوییتی میتونین استفاده کنین ، من ترجیحم پتی بور چای هستش چون هم وانیلیه هم کم شیرینه هم زیر چیز کیک خیلی خوشمزه میشه، بچه هایی هم که اینجان میتونن از گراهام استفاده کنند. داخل غذاساز بریزید و خوب پودرش کنین. و نکته های که داخل فیلم گفتم رو رعایت کنین.

٢)از قالب کمربندی ١٨ سانتی استفاده کنین که قطرش خوب بشه.
فر رو روی ٣۵٠ فارنهایت یا ١٨٠ سانتیگراد گرم کنین.

٣)به جای sour cream همون‌طور که نوشتم از ترکیب خامه و ماست استفاده کنین و حتمن ماستتون پر چرب و یکم ترش باشه.

۴)برای درست کردن سس از مایکروویو استفاده کنین به این ترتیب که میوه و شکر و آب وبریزید تو یه کاسه و سلفون بکشید و به مدت ۴ دقیقه بعد در بیارید و با الک صافش کنین. اگر از گیلاس استفاده میکنین زمانش یکم بیشتر باشه تا خوب له بشه ، میتونین صافش نکنین و با تکه های میوه تزیین کنین که به نظرم جذابتره🤩

۵)وقتی چیزکیک رو داخل فر گذاشتید با حرارت ١٨٠ درجه به مدت ٣٠ دقیقه بپزید بعد حرارت رو تا ١۵٠ درجه سانتیگراد یا ٣٠٠ فارنهایت کاهش بدین و دوباره ٣٠ دقیقه بپزید. حالا فر رو خاموش کنین و یک ساعت چیزکیک رو داخلش بذارید بمونه ، بعداز فر در بیارید و اجازه بدید تا خنک بشه، بدون اینکه از قالبش در بیارید حداقل ۶ ساعت داخل یخچال باشه. حالا میتونین با احتیاط چیز کیک رو از قالب در بیارید. و سرو کنین.

۶) تحت هیچ شرایطی آب داخل سینی تون تموم نشه چون باعث میشه مواد پنیری پف کنه و خراب بشه.

٧)حتمن حتمن هر برشی که با چیزکیک میزنید چاقو رو تمیز کنین و دوباره برش بعدی رو بزنید تا برشهاتون تمیز و شارپ در بیان.


********************************

اگه این رسپی رو دوست دارید لطفن با دادن لایک در بالای همین پیج به من رضایتتون رو نشون بدید😍


🌺❌پی نوشت: این رسپی رایگان در اختیار شما قرار میگیره برای مصرف شخصی یا فروش محصول و لطفن از فروش« رسپی» به هر شکلی خودداری فرمایید و رضایت قلبی من را در نظر بگیرید. سپاس از درک شما❤️💕

همه توضیحات ...