Persian Love Cakeاگر عاشق زعفرون و نوستالژی هستید،این کیک کیک شماست. آشپزی بانازنین سین

NazaninSin
NazaninSin
مواد اولیه:-کره ۲۲۰ گرم-تخم‌مرغ ۴ عدد-شکر ۱ پیمانه-آرد ۲ پیمانه-پودر بادام ۱/۲ پیمانه-شیر ۱/۲ پیمانه ...
مواد اولیه:

-کره ۲۲۰ گرم
-تخم‌مرغ ۴ عدد
-شکر ۱ پیمانه
-آرد ۲ پیمانه
-پودر بادام ۱/۲ پیمانه
-شیر ۱/۲ پیمانه
-ماست ۱/۲ پیمانه
-بکینگ‌پودر ۲ قاشق چایخوری
-نمک ۱/۴ قاشق چایخوری
-  ۱ قاشق چایخوری هل
-گلاب ۲ قاشق غذاخوری
-زعفران هر چی کرمته!
.
اول یه موزیک ایرانی انتخاب می‌کنیم. مثلا خانم دلکش . ماتیک قرمزمون رو می‌مالیم. اگر آقا هستیم یه دو تا پیس ادکلن می‌زنیم و شیر رو گرم می‌کنیم و زعفرون رو بهش اضافه می‌کنیم که رنگ بده. حالا تمام مواد باید به دمای محیط رسیده باشن. قالب رو کره و آرد مال می‌کنیم می ذاریم کنار. نمک و بکینگ‌پودر و آرد رو مخلوط می‌کنیم و الک می‌کنیم. ماست و گلاب رو با هم مخلوط می‌کنیم. حالا کره و شکر رو انقدر میزنیم تا رنگش روشن بشه و پفکی بشه.
بهشون هل رو اضافه می‌کنیم و دونه دونه تخم‌مرغ‌ها رو. با بانو می‌خونیم که” چو اسیر دام توام، رام توام، ای محرم رازم...” یه قر ریز می‌دیم و به بچه‌ی آویزون از پاچه یه نگاه می‌کنیم و ادامه می‌دیم.
حالا نوبت پودر بادومه که اضافه بشه. بعد ماست و گلاب و حالا آرد و در نهایت شیر.
فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ سانتیگراد و زمان پخت ۴۰ دقیقه. اما بعد از ۲۵ دقیقه لطفا چک کنید.
.
نازنین‌سین رو با همین اسم (Nazaninsin) در اینستاگرام و تلگرام دنبال کنید.
.
موسیقی از گروه “این و آن بند”
.

همه توضیحات ...