نقش پتاسیم و سدیم در رژیم غذایی

drdanyalicom
drdanyalicom
368 بار بازدید - 2 سال پیش -
https://drdanyali.com/potassium-sodium/
https://www.instagram.com/p/CO-j86ynR...

در این مقاله از سری مقالات آموزشی سلامتی سایت دکتر دانیالی، به نقش پتاسیم و سدیم در رژیم غذایی خود پی خواهید برد پتاسیم و سدیم :

پتاسیم و سدیم الکترولیت های مورد نیاز برای عملکرد طبیعی بدن هستند و به حفظ مایعات و حجم خون در بدن کمک می کنند. اگر چه که فرد با مصرف بیش از حد سدیم و پتاسیم به فشار خون بالا مبتلا می شود!
پتاسیم در سبزیجات ، میوه ها ، غذاهای دریایی و محصولات لبنی یافت می شود.
سبزیجات و میوه ها مانند سیب زمینی ، گوجه فرنگی ، سبزیجات برگ دار ، سیب زمینی شیرین ، لوبیا و موز ، محصولات لبنی مانند ماست و غذاهای دریایی مانند ماهی سالمون و صدف ، همگی منابع خوبی از پتاسیم هستند. بیشتر سدیم مصرفی مردم از غذاهای فرآوری شده و غذاهای تهیه شده در رستوران ها تأمین می شود.

پتاسیم و سدیم و فشار خون بالا:
بین مصرف بیش از حد سدیم و فشار خون بالا رابطه قوی وجود دارد.این بدان معناست که به طور متوسط هرچه فرد سدیم بیشتری مصرف کند ، فشار خون وی بالاتر خواهد بود.
ترکیب مصرف سدیم بیشتر و داشتن پتاسیم کم در رژیم غذایی تان با فشار خون بالاتری همراه است. افزایش مصرف پتاسیم می تواند فشار خون را در بزرگسالان مبتلا به فشار خون کاهش دهد.
2 سال پیش در تاریخ 1401/01/05 منتشر شده است.
368 بـار بازدید شده
... بیشتر