جوجه کباب در فر

آشپزخونه جمع و جور
آشپزخونه جمع و جور
برای تهیه جوجه کباب در فر ابتدا مقداری سینه مرغ را درشت خرد میکنیم سپس مقداری سیر رنده شده، نمک و یک قاشق غذاخوری آبلیمو به آن ا ...
برای تهیه جوجه کباب در فر ابتدا مقداری سینه مرغ را درشت خرد میکنیم سپس مقداری سیر رنده شده، نمک و یک قاشق غذاخوری آبلیمو به آن اضافه کرده و خوب هم میزنیم و این مواد را برای نیم ساعت کنار میگذاریم تا سینه های مرغ در مواد استراحت کنند
سپس در ظرف دیگری مقداری زعفران آب کرده، ماست ، نمک، پودر کاری، زردچوبه، فلفل، زیره و هر نوع ادویه دلخواه را با هم مخلوط کرده و مقداری روغن زیتون هم به کل مواد اضافه میکنیم . سپس سینه های مرغی که در سیر و نمک و آبلیمو خوابانده بودیم را به این مواد جدید اضافه کرده و کاملا با هم مخلوط میکنیم و برای چهار پنج ساعت اجازه می دهیم که سینه های مرغ در این مواد باقی بمانند
بعد از این مدت با استفاده از سیخ های چوبی  جوجه ها را به سیخ کشیده و در سینی فر می چینیم
سینی فر را باید در بالاترین طبقه از فری قرار دهیم که از قبل با درجه حرارت 250 درجه سانتیگراد یا 480 درجه فارنهایت گرم شده باشد .. سپس ابتدا اجازه می دهیم  برا ی ده دقیقه یک طرف جوجه ها با همین دما کباب شوند سپس برای ده دقیقه دیگر سیخ های کباب را چرخانده و طرف دیگر جوجه ها را کباب می کنیم. بعد از این مدت سینی فر را خارج کرده مقداری کره آب شده روی جوجه ها میزنیم و سپس سینی را به فر بازگردانده و این بار درجه فر را روی 200 درجه سانتیگراد یا 390 درجه فارنهایت تنظیم می کنیم و هر یک از طرفین جوجه را برای هفت هشت دقیقه دیگر کباب می کنیم
این جوجه را هم میتوان با برنج و گوجه سرو کرد و هم می توان بدون برنج و با غذایی جانبی سرو نمود

همه توضیحات ...