مربای هویج خانم گل آور
مربای هویج خانم گل آور
مربا از پختن میوه با شکر به دست میآید. این محصول معمولاً در ظرف دربسته نگهداری میشود و برای مدت زمان طولانی سالم باقی میماند. از پکتین طبیعی یا مصنوعی و عسل هم میتوان به عنوان افزودنی استفاده کرد.
Subscribe to "Ashpazi.890m" on: ⬇ ⬇ ⬇
YouTube: https://www.seevid.ir/api/yid/Ashpazi890m...
Pinterest: Pinterest: pins
Aparat: https://www.aparat.com/GlobalFoodFusi...
▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ
(500g) Carrots
(500g) Sugar (approx. 2 Cups)
3 Cardamoms
1/4 Tsp Citric Acid
DIRECTIONS:
1- Combine sugar with 2 cups of water in a pot over medium heat, stir until well mixed.
2- Heat the pot for 30 to 45 minutes or until thickened.
3- Add the grated carrots to the pot, stir well.
4- Continue boiling for 3 hours over medium heat.
5- Half way through, in about 90 minutes, add the cardamoms and stir.
6- Five minutes before it's done, add the citric acid, stir until well absorbed.
7- Turn off the heat, allow the jam to cool down.
Keep in refrigerator.
#مربای_هویج
#Ashpazi.890m
مربا از پختن میوه با شکر به دست میآید. این محصول معمولاً در ظرف دربسته نگهداری میشود و برای مدت زمان طولانی سالم باقی میماند. از پکتین طبیعی یا مصنوعی و عسل هم میتوان به عنوان افزودنی استفاده کرد.
Subscribe to "Ashpazi.890m" on: ⬇ ⬇ ⬇
YouTube: https://www.seevid.ir/api/yid/Ashpazi890m...
Pinterest: Pinterest: pins
Aparat: https://www.aparat.com/GlobalFoodFusi...
▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ
(500g) Carrots
(500g) Sugar (approx. 2 Cups)
3 Cardamoms
1/4 Tsp Citric Acid
DIRECTIONS:
1- Combine sugar with 2 cups of water in a pot over medium heat, stir until well mixed.
2- Heat the pot for 30 to 45 minutes or until thickened.
3- Add the grated carrots to the pot, stir well.
4- Continue boiling for 3 hours over medium heat.
5- Half way through, in about 90 minutes, add the cardamoms and stir.
6- Five minutes before it's done, add the citric acid, stir until well absorbed.
7- Turn off the heat, allow the jam to cool down.
Keep in refrigerator.
#مربای_هویج
#Ashpazi.890m
همه توضیحات ...