قبل از مهبانگ دنیا چه شکلی بوده است؟ #shorts

Scientia
Scientia
...
#shorts
قبل از مهبانگ دنیا چه شکلی بوده است؟
شما میتوانید از طریق لینک زیر به چنل یوتیوب ما سابسکرایب کنید
@scientiachannel
برای تماشای ویدیوی کامل روی این لینک کلیک کنید: Video
سفر در زمان امکان‌پذیر است: سفر در زمان امکان‌پذیر است
ده اکتشاف تازه که حیرت‌ زده‌ تان می‌ کند: ده اکتشاف تازه که حیرت‌ زده‌ تان می‌ کند
پیشگویی های حیرت‌ آور یک مسافر زمان از اتفاقات سال آینده: پیشگویی های حیرت‌ آور یک مسافر زمان ا...
مرگ در فضا چگونه است؟: مرگ در فضا چگونه است؟
آیا زمین روزی می‌تواند منظومه شمسی را ترک کند؟: آیا زمین روزی می‌تواند منظومه شمسی را...
*****
در این ویدئو تلاش میکنیم تا به سوالات زیر پاسخ دهیم:
مهبانگ چیست؟
مه بانگ چیست؟
بیگ بنگ چیست؟
تئوری بیگ بنگ چیست؟
جهان قبل از مهبانگ چگونه بود؟
دنیا قبل از مهبانگ چه شکلی بود؟
آیا جهان با یک انفجار بزرگ شروع شد؟
شروع جهان چگونه بود؟
*****
قبل از مهبانگ دنیا چه شکلی بوده است؟
همواره برای ما این سوال مطرح می شود که قبل از بیگ بنگ چه اتفاقی افتاد؟«تئوری بیگ‌بنگ» یا همان «مهبانگ» در ابتدا غیرممکن محسوب می‌شد، ولی دانشمندان در مراحل مختلف به صورت چندباره وجود آن‌را محتمل دانسته‌اند. طبق این تئوری، همه چیز در ابتدا به شکل یک توپ کوچک و بسیار چگال بوده است که بعد از یک انفجار بزرگ، اتم‌ها، مولکول‌ها، ستاره‌ها و کهکشان‌ها از آن به‌وجود آمده‌اند.
همراهان چنل ساینتیا سلام. قبل از مهبانگ دنیا چه شکلی بوده است؟ بله این سوالیه که توی این ویدیو میخوایم به جوابش برسیم ولی قبل از شروع ویدیو ازتون می خوایم لطفا چنل رو سابسکرایب کنید و برای اطلاع از اپلود ویدیوهای جدیدمون هم زنگوله رو روشن کنید
چرخه ی مهبانگ-مه‌جست
اخیراً دو فیزیکدان نظری، دریچه‌ای جدید به جهان اولیه باز کرده‌اند که جا دارد مورد توجه جدی قرار گیرد. چیزی که آن‌ها مطرح کرده‌اند این است که احتمالاً چرخه‌ی «مهبانگ-مه‌جست» که در گذشته مطرح شده است، مربوط به زمان‌های خیلی گذشته نباشد. چرخه‌ی مهبانگ-مه‌جست در واقع توضیحی بر نظریه‌ی مهبانگ است. چرخه‌ی مهبانگ-مه‌جست اینچنین توضیح می‌دهد که این دنیا در نتیجه‌ی سقوط یک دنیای دیگر ایجاد شده است و این چرخه حداقل یک بار اتفاق افتاده است و این احتمال وجود دارد که این چرخه تا همیشه ادامه داشته باشد؛ به این معنی که پس از سقوط این دنیا، مهبانگ دیگری رخ داده و دنیایی دیگر ایجاد می‌شود. دانشمندان برای اینکه بتوانند این پیش‌بینی را راستی آزمایی کنند، باید نتایج رصدهای انجام شده در این زمینه را داشته باشند.
لحظات نخستین ایجاد جهان
طبق نظریه مهبانگ، ۱۳.۸ میلیارد سال پیش همه‌ی ستاره‌ها، کهکشان‌ها و همه چیزهای دیگری که وجود دارند در حجمی به اندازه‌ی یک هلو با دمایی بیش از یک میلیون میلیارد درجه‌ی سانتی‌گراد جا شده‌اند. تا کنون رصدهایی نیز از تشعشعات الکترومغناطیسی جهان اولیه انجام شده که درستی نظریه مهبانگ را تایید می‌کند. هر چند این نظریه تا حدود زیادی پیش‌بینی‌های دقیقی می‌کند، ولی دانشمندان می‌دانند که تصویر ارائه شده از آن نیز کامل نیست. یکی از مشکلات این نظریه معلوم نبودن لحظات نخستین ایجاد جهان است.
مساله تکینگی
چالش مربوط به مشخص نبودن وضعیت جهان در لحظات نخستین، عدم توانایی انسان در حل کردن مساله تکینگی است. تکینگی نقطه‌ای است که در آن چگالی نامحدود است و مهبانگ از آنجا شروع شده است. برای حل مساله‌ی تکینگی باید فیزیک جدیدی ابداع شود. این فیزیک جدید باید بتواند گرانش و دیگر نیروها را در ترکیب با یکدیگر تحت انرژی‌های مختلف تحلیل کند.
نظریه‌ی ریسمان
نظریه‌ی ریسمان در این قالب می‌گنجد و ادعا دارد که می‌تواند لحظات اولیه‌ی جهان را توضیح دهد. یکی از اولین نظریه‌های ریسمان، «جهان اکپیروتیک» است. کلمه‌ی اکپیروتیک معادل یونانی آتش است. طبق این نظریه، مهبانگ جرقه‌ای است که توسط چیزی قبل از آن رخ می‌دهد و مهبانگ شروع ماجرا نیست، بلکه یک بخش از فرآیندی بزرگ‌تر است.
کیهان‌شناسی چرخه‌ای
گسترش مفهوم جهان اکپیروتیک منجر به ایجاد نظریه‌ای به نام کیهان‌شناسی چرخه‌ای شده است. نظریه‌ای که جهان مرتباً تکرار می‌شود، به مدت هزاران سال وجود داشته است، ولی نظریه‌ی ریسمان آن‌را به صورت ریاضیاتی شرح داده است. طبق این نظریه تکرار جهان در گذشته‌ای نامحدود ادامه داشته است و در آینده نیز با سقوط این جهان، مجدداً مهبانگ رخ خواهد داد و جهانی دیگر ایجاد می‌شود.
به پایان این ویدیو رسیدیم. حالا شما به ما بگین، ایا بیگ بنگ آغاز جهان بوده؟ خوشحال میشیم نظراتتون رو برامون کامنت کنید و اگه این ویدیو رو دوست داشتین لایک کنید و به دوستانتون معرفی کنید. تا ویدیو ی بعدی خدانگهدار

#scientia #scientia_channel #bigbang #big_bang #مهبانگ
تکنولوژی جدید یعنی واقعی شدن تمام رویاهایی که تا قبل از این فقط یک خیال شیرین بوده. چه باور کنید چه نه، آینده جهان با تکنولوژی‌های جدید دگرگون خواهد شد. همه ما توی دوران بچگی، رویای سفر به مریخ با یک سفینه فضایی رو داشتیم؛ یا اینکه با ضربه یک چوب جادویی همه آرزوهامون رو برآورده کنیم. احتمالا تا چند سال آینده سفر به مریخ امکان‌پذیر خواهد بود. اصلا عجیب نیست که چوب جادویی هم یک روز مارو به همه ارزوهامون برسونه. همیشه مطالعه و تحقیق درباره تکنولوژی هم برای افرادی که در این زمینه فعالیت می‌کنند و هم افراد عادی که به فناوری‌های روز دنیا علاقه دارند، خیلی جذابه. پس با ما همراه باشید. ما تصمیم داریم توی چنل ساینتیا، هر روز شما رو از اتفاقات و نوآوری ها و اکتشافات در حوزه علم و تکنولوژی آگاه کنیم. و حالا با سابسکرایب کردن چنل ساینتیا همیشه دانش و آگاهی خودتون رو به روز کنید و از فناوری های روز در تمامی حوزه ها مطلع بشین و برای دیدن ویدیو های جدیدمون،زنگوله رو هم روشن کنید

همه توضیحات ...