پاستا آلفردو با میگو (خامه و پنیر پارمسان) به همراه نواب ابراهیمی - alfredo pasta with shrimp

11,451 بازدید
بیشتر
Navab Ebrahimi
Navab Ebrahimi
...
#رنگوببین #نواب_ابراهیمی
برای یک پرس:
اول حدود ۱۰ تکه میگو رو با موارد زیر مزه‌دار کنید:
تخم‌گشنیز: یک چای‌خوری سرخالی
اورگانو: نصف یک چای‌خوریسرخالی
فلفل‌سیاه تازه آسیاب شده
نمک
روغن زیتون: ۲ قاشق عذاخوری
مخلوط کنید و ۱۰۰ گرم پاستا و یک قاشق غذا خوری نمک رو توی آبجوش بریزید تا ۸ دقیقه بپزه.
برای سس:
۲ حبه سیر رو توی ۲۰ گرم کره پوره کنید و میگو هارو اضافه کنید، ۱ دقیقه هر طرف رو سرخ کنید و بعد از اون، ۳ قاشق غذاخوری خامه رو اضافه کنید.
هر موقع حس کردید داره میسوزه، از آب پاستا کمک بگیرید.
بعد از اینکه پاستا ۸ دقیقه پخت، اونهارو به سس میگو اضافه کنید.
خوب مخلوط کنید و اگه سفت شد از آب پاستا کمک بگیرید.
مرحله آخر رنده کردن پنیر پارمسان هست، بریزید، مخلوط کنید و اون رو توی بشقای گود بریزید، دوباره یکم پارمسان رنده کنید و کمی تخم‌گشنیز روی اون آسیاب کنید. نوش جونتون.

همه توضیحات ...