نان باگت فرانسوی - فقط با 4 ماده رویش برشته و داخلش نرم

3,997 بازدید
بیشتر
My Food Persian
My Food Persian
نان باگت با روکشی برشته و بافتی نرم از انواع نان‌هایی است که در سرو ساندویچ از آن استفاده می‌شود. این روزها که به ندرت از خانه ب ...
نان باگت با روکشی برشته و بافتی نرم از انواع نان‌هایی است که در سرو ساندویچ از آن استفاده می‌شود. این روزها که به ندرت از خانه بیرون می‌روید بهترین فرصت است تا این نان را به صورت خانگی تهیه کرده و از طعم بینظیر ان لذت ببرید
مواد لازم:
5پیمانه(600 گرم) آرد نان
2قاشق چایخوری (6 گرم) مخمر خشک
1قاشق چایخوری نمک
یک پیمانه +3\2 پیمانه (380گرم) آب ولرم
در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه بپزید


اگر از این ویدیو خوشتون اومده و دوست دارید ویدیوهای بیشتری را ازکانال من  ببینید لطفا در کانال من عضو شوید
برای عضو شدن روی لینک ابی رنگ زیر کلیک کنید و دکمه سابسکرایب را فعال کنید با تشکر
@myfoodpersian
............................................................
Homemade Baguettes Recipe:
Ingredients:
5 cups (600g) Bread Flour
2 teaspoons (6g) dry yeast
1 teaspoons salt
1 2/3 cups (380g) water
Homemade  Baguettes Recipe

...................................................................................................
خبز الباجيت الفرنسي
المقادير:
5 أكواب (600 غرام) دقيق الخبز
2 ملاعق صغيرة (6 غرام) خميرة جافة
1 ملعقة صغيرة ملح
1+ 2/3 كوب ماء (380 غرام)

تُخبز في فرن محمى على حرارة 200 درجة مئوية لمدة 15 دقيقة

همه توضیحات ...