...صِفر تا صدِ پُختنِ غازِ شِکم پُرِ مَحلّی داخلِ سُفال

Loghme _
Loghme _
یکی از خوشمزه ترین غذاهایی که این چند وقت امتحان کردم همین غازِ شِکم پُریه که به سبکِ مَحلّی برامون پُختن؛ اونم با موادّی که از ...
یکی از خوشمزه ترین غذاهایی که این چند وقت امتحان کردم همین غازِ شِکم پُریه که به سبکِ مَحلّی برامون پُختن؛ اونم با موادّی که از داخلِ خودِ روستا جمع کردیم
از سبزیش که از باغ چیدیم گرفته تا گردو و رُبّ آلوچه یِ جنگلی همه محصولاتِ روستا بود و حسّ خالص بودن رو کامل مُنتقل میکرد
از این روشِ مزّه دار کردن (شکم پُر) میشه برایِ مُرغ، اُردک و ماهی هم استفاده کرد؛ موّاد اوّلیَش هم میتونه هَمینایی باشه که تو فیلم میبینین. این ترکیب هر گوشتِ سفیدی رو میتونه خوشمزه کُنه
*گردو، ترکیبِ سبزی (گشنیز، شوید، برگِ سیر، برگِ پیاز، برگ گوجه) ، آبِ نارنج و رُبّ آلوچه یِ جنگلی
*ظرفِ سُفالیِ گَمَج رویِ شُعله پَخش کن و گاز

**طَعمِ غذا: مزّه یِ تُرشی از آلوچه که به خوردِ گوشتِ غاز رفته با چربیِ گردویی که میاد زیرِ زَبون
**بویِ غذا: عطرِ زَرد چوبه و دارچین که از دلِش میاد بیرون و بویِ تیز آلوچه ؛ سبزیجات معطّر هم جایِ خود
**طبعِ غذا: گوشت غاز طبعِ گرمی داره و بیشتر تو ۶ ماهِ دوّم سال مصرف میشه
.

همه توضیحات ...