طرز تهیه “شیرینی چرخی” قزوینی درخانه با بهترین رسپی - Shirini Charkhi - Nan Charkhi
در قزوین انواع اقسام نان و شیرینی پخت میشود که شهرت بسیاری دارد؛ در بین نانهای قزوین، نان لواش تنوری که به صورت گرد و بزرگ طبخ میشود دارای کیفیت و طعم مطبوعی میباشد که موجب شهرت آن شدهاست. قاق یکی دیگر از نانهای سنتی قزوین است که خشک و شیرین بوده و با چای صرف میشود. از دیگر نانهای سنتی قزوین میتوان به شیرمال ، زنجبیلی و نون چرخی اشاره کرد، که کم شیرین بوده و همراه با عصرانه و چای خورده میشود.
نان چرخی یا شیرینی چرخی قزوین از شیرینی های سنتی قدیمی است که مناسب جشن نوروز و روزهای سال نو میباشد. اهمیت این نوع شیرینی بخاطر ماندگاری طولانی آن است.
سلام دوستای عزیزم امیدوارم که حالتون عالی باشه من اومدم با هفتمین آموزش شیرینی های عیدمون که شیرینی چرخی هست و جز شیرینی های سنتی دسته بندی میشه از طعم و مزش نگم بافتشم که عالی حتما درست کنید😋🤗❤️
مواد لازم:
💜225گرم کره به دمای محیط رسیده
💜225گرد آرد شیرینی (یک و نیم لیوان)
💜50گرم پودر قند (یک چهارم لیوان)
💜50گرم نشاسته ذرت (یک سوم لیوان)
💜یک چهارم قاشق چایخوری وانیل
💜یک قاشق چایخوری زعفران غلیظ در صورت دلخواه
طرز تهیه:
❤️ابتدا کره هم دمای محیط رو داخل ظرف میریزیم و پودر قند رو روی اون الک میکنیم
❤️ابتدا با لیسک و بعد با دور تند همزن هم میزنیم
❤️وانیل و زعفران رو اضافه کرده و مجددا هم میزنیم
❤️در آخر آرد و نشاسته ذرت رو اضافه کرده و با نوک انگشت ها خمیر رو ورز میدیم
❤️این خمیر نرم و چسبندس و باید با قیف و ماسوره کار کنیم
✔️ماسوره من آچاری یا ستاری ای
❤️مواد رو داخل قیف ریخته و منظم وبا فاصله داخل سینی فر پایپ میکنیم
❤️تزیین با تخم خرفه یا پودر پسته
نیم ساعت استراحت در یخچال
❤️بره داخل فر از قبل گرم شده طبقه وسط دمای 180پانزده تا بیست دقیقه
✔️پیشنهاد من برای افرادی که فر ندارن فر دست ساز هست که در پست های قبل آموزش دادم
❤️بعد از پخت بهش دست نمیزنیم تا سرد بشه
بعد از سرد شدن داخل ظرف سرو میچینیم و تمام
✔️برای فر های برقی یا توستر دما رو ده تا بیست درجه پایینتر تنظیم کنید
❤️مدت زمان نگهداری بیش از یک ماه در محیط
✔️نکته: نشاسته ذرت جایگزین نداره
جایگزین کره میتونه روغن جامد باشه ولی کره خوشمزه ترش میکنه
✔️اگر زعفران نزنید شیرینی وانیلی دارید و اگر قهوه یا نسکافه بزنید شیرینی هاتون از حالت سنتی خارج میشه و شیرینی مدرن تری دارید
قهوه یا نسکافه فوری رو با یک قاشق چایخوری مخلوط کرده و هنگام اضافه کردن وانیل بریزید
اگه دوس داری طرز پخت انواع کیک رو یاد بگیری اینجا کلیک کن:
http://ytbrlink.me/Vj4uVRpR
اگه دوس داری طرز پخت انواع دسر رو یاد بگیری اینجا کلیک کن:
http://ytbrlink.me/dlBKoFmm
اگه دوس داری طرز پخت انواع غذای ایرانی رو یاد بگیری اینجا کلیک کن:
http://ytbrlink.me/6X3GzZze
اگه دوس داری طرز پخت انواع پیش غذا یاد بگیری اینجا کلیک کن:
http://ytbrlink.me/zaLvo0Nu
Subscribe to my YouTube Channel Here:❤️❤️ https://bit.ly/persiantaste
حتما در کانال ما عضو بشوید : ❤️❤️ https://bit.ly/persiantaste ❤️❤️
#PersianTaste #شیرینی_عید_خانگی #شیرینی_چرخی
نان چرخی یا شیرینی چرخی قزوین از شیرینی های سنتی قدیمی است که مناسب جشن نوروز و روزهای سال نو میباشد. اهمیت این نوع شیرینی بخاطر ماندگاری طولانی آن است.
سلام دوستای عزیزم امیدوارم که حالتون عالی باشه من اومدم با هفتمین آموزش شیرینی های عیدمون که شیرینی چرخی هست و جز شیرینی های سنتی دسته بندی میشه از طعم و مزش نگم بافتشم که عالی حتما درست کنید😋🤗❤️
مواد لازم:
💜225گرم کره به دمای محیط رسیده
💜225گرد آرد شیرینی (یک و نیم لیوان)
💜50گرم پودر قند (یک چهارم لیوان)
💜50گرم نشاسته ذرت (یک سوم لیوان)
💜یک چهارم قاشق چایخوری وانیل
💜یک قاشق چایخوری زعفران غلیظ در صورت دلخواه
طرز تهیه:
❤️ابتدا کره هم دمای محیط رو داخل ظرف میریزیم و پودر قند رو روی اون الک میکنیم
❤️ابتدا با لیسک و بعد با دور تند همزن هم میزنیم
❤️وانیل و زعفران رو اضافه کرده و مجددا هم میزنیم
❤️در آخر آرد و نشاسته ذرت رو اضافه کرده و با نوک انگشت ها خمیر رو ورز میدیم
❤️این خمیر نرم و چسبندس و باید با قیف و ماسوره کار کنیم
✔️ماسوره من آچاری یا ستاری ای
❤️مواد رو داخل قیف ریخته و منظم وبا فاصله داخل سینی فر پایپ میکنیم
❤️تزیین با تخم خرفه یا پودر پسته
نیم ساعت استراحت در یخچال
❤️بره داخل فر از قبل گرم شده طبقه وسط دمای 180پانزده تا بیست دقیقه
✔️پیشنهاد من برای افرادی که فر ندارن فر دست ساز هست که در پست های قبل آموزش دادم
❤️بعد از پخت بهش دست نمیزنیم تا سرد بشه
بعد از سرد شدن داخل ظرف سرو میچینیم و تمام
✔️برای فر های برقی یا توستر دما رو ده تا بیست درجه پایینتر تنظیم کنید
❤️مدت زمان نگهداری بیش از یک ماه در محیط
✔️نکته: نشاسته ذرت جایگزین نداره
جایگزین کره میتونه روغن جامد باشه ولی کره خوشمزه ترش میکنه
✔️اگر زعفران نزنید شیرینی وانیلی دارید و اگر قهوه یا نسکافه بزنید شیرینی هاتون از حالت سنتی خارج میشه و شیرینی مدرن تری دارید
قهوه یا نسکافه فوری رو با یک قاشق چایخوری مخلوط کرده و هنگام اضافه کردن وانیل بریزید
اگه دوس داری طرز پخت انواع کیک رو یاد بگیری اینجا کلیک کن:
http://ytbrlink.me/Vj4uVRpR
اگه دوس داری طرز پخت انواع دسر رو یاد بگیری اینجا کلیک کن:
http://ytbrlink.me/dlBKoFmm
اگه دوس داری طرز پخت انواع غذای ایرانی رو یاد بگیری اینجا کلیک کن:
http://ytbrlink.me/6X3GzZze
اگه دوس داری طرز پخت انواع پیش غذا یاد بگیری اینجا کلیک کن:
http://ytbrlink.me/zaLvo0Nu
Subscribe to my YouTube Channel Here:❤️❤️ https://bit.ly/persiantaste
حتما در کانال ما عضو بشوید : ❤️❤️ https://bit.ly/persiantaste ❤️❤️
#PersianTaste #شیرینی_عید_خانگی #شیرینی_چرخی
همه توضیحات ...