#گز_آردی_تو دهن آب میشه حتما امتحان کن #گز_آردی_اصفهان

خوشمزه های خانگی با روشا
خوشمزه های خانگی با روشا
...
#گز_اصفهان
مواد لازم
شکر ۳۰۰ گرم
مخلوط آب وگلاب ۱ پیمانه(از هر عرق دیگه ای مثل بهارنارنج یا بیدمشک میتونید استفاده کنید)
بادکا(گلوکز مایع) ۴۰۰ گرم
سفیده تخم مرغ ۲۰۰ گرم(سفیده ۵ تا بزرگ یا ۶تا متوسط .گاهی ۷ تا🙈)
ارد سفید به میزان لازم
پسته ۱۵۰_۲۰۰ گرم یا بادام پرک شده بوخورده یا ترکیب هر دو
طرزتهیه
شکر +گلاب را روی حرارت گذاشته تا شکر حل شودجوش ریز بزنه.
سفیده تخم مرغ رو با دور تند همزن بزنید تا کاملا پوک بشه وفرم بگیره
بادکا(گلوکز مایع)  را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید وبذارین تا یکدست بشه ویکم بجوشه .

از مواد مایع یه ملاقه یه ملاقه به سفیده اضافه کنید تا سفیده به دمای مواد برسه وبا همزن مرتبا بزنید.
میتونید زیر قابلمه تون شعله پخش کن بذارید روی حرارت ملایم این مواد باید حدود یک ساعت ونیم تقریبا هم بخوره مرتب.

❌(برای من یک ساعت و ۳۰ دقیقه خوب عمل اومده بود ولی هنوز احساس میکنم تا یک ساعت و چهل و پنج دقیقه  هم جا داشت که سفت تر بشه)❌
اگه هم نزنید میسوزه .و قطعا یه لایه زیرش زرد یا قهوه ای میشه😅🙈
از روی حرارت برداشته مغزپسته یا بادام پرک تست شده را اضافه کنید .
مواد را روی آرد بریزید.

مواد که از داغی افتاد با دست ویک کاتر دایره به اندازه دلخواه شکل بدین .

هر چه سردتر باشه وقتی بهش توی کاتر فرم میدید بیشتر فرم خودشو حفظ میکنه.

گزها را بعد از اینکه حدودا ۲_۳ساعت در دمای محیط کامل خنک شد در ظرف دربسته که لابه لاش ارد پاشیده شده گذاشته ودر فریزر نگهداری کنید
موقع استفاده نیم ساعت زودتر در بیارین تا به دمای محیط برسه.

بهترین ظرف برای پختن گز ظروف یا پاتیل مسی اگر نبود از قابلمه های استیلی که کفشون ضخامت زیادی داره.
نوش جانتون

همه توضیحات ...