خمیر پیتزای فوری و خوشمزه و آسان، Instant, delicious and easy pizza dough ، کانال ساده تر یاد بگیر

کانال ساده تر یادبگیر - آموزش آشپزی
کانال ساده تر یادبگیر - آموزش آشپزی
خمیر پیتزای فوری و خوشمزه و آسان، Instant, delicious and easy pizza dough ، کانال ساده تر یاد بگیر ...
خمیر پیتزای فوری و خوشمزه و آسان، Instant, delicious and easy pizza dough ، کانال ساده تر یاد بگیر

0:00 مواد اولیه
1:18 طرز تهیه
6:37 نتیجه و غذای نهایی
6:50 نکات مهم

طرز تهیه خمیر پیتزای فوری و ترد

در ابتدا خمیر مایه، شکر رو در آب ولرم حل کنید و حدود 10 دقیقه بذارید تا خمیر مایه به عمل بیاد

در یک ظرف مناسب آرد رو الک کنید،
نمک، روغن و خمیر مایه به عمل اومده رو اضافه کنید
مقداری شیر رو اضافه کنید و به هم بزنید.
حتما شیر رو مرحله به مرحله اضافه کنید که خمیرتون شل نشه
خمیر رو شروع به ورز دادن کنید حدود 10 دقیقه ورز بدین
به مدت 1 الی 2 ساعت در جای گرم بذارید تا پف کنه و به عمل بیاد
قبل از استفاده حتما یکبار دیگه خمیر رو ورز بدین تا قابل استفاده باشه


چند نکته:
به جای شیر میتونید از آب استفاده کنید
میزان آب/شیر در هیچ خمیری ثابت نیست و با تجربه به دست میاد

اگر خمیر به دستتون میچسبه دستتون رو با روغن چرب کنید

برای به عمل آمدن خمیر مایه اضافه کردن شکر خیلی مهم هست

خمیر رو میتونید داخل فر به مدت 20-25 دقیقه با دمای 180 درجه بپزید یا اینکه به همین صورت استفاده کنید

How to prepare instant and crispy pizza dough

First, dissolve the yeast and sugar in lukewarm water and leave for about 10 minutes until the yeast is formed.

Sift the flour in a suitable container.
Add salt, oil and yeast
Add some milk and mix.
Be sure to add the milk step by step so that the dough does not loosen
Start kneading the dough for about 10 minutes
Leave it in a warm place for 1-2 hours until it puffs up and becomes effective
Before using, be sure to knead the dough once more so that it can be used


some notes:
You can use water instead of milk
The amount of water/milk in any dough is not fixed and it is obtained with experience

If the dough sticks to your hands, grease your hands with oil

It is very important to add sugar for the yeast to work

You can cook the dough in the oven for 20-25 minutes at a temperature of 180 degrees or use it the same way.

#خمیر_پیتزا
#خمیر_پیتزا_ایتالیایی
#خمیر_پیتزا_با_شیر
#خمیر_پیتزا_فوری
#پیتزا
#پیتزا_خونگی
#خمیر-پیتزا_خونگی
#pizza_dough
#pizza_dough_wiht_milk
#instant_pizza_dough
#pizza
#تبدیل_واحدها_در_آشپزی
#اسم_گذاری_مواد_اولیه_اشپزی
#طریقه_معرفی_مواد_اولیه_اشپزی_در_اموزشهای_اشپزی
#آموزش_آشپزی
#آشپزی
#آشپزي_ايراني
#آشپزی_باعشق
#آشپز_خانه
#اشپزی_خونگی
#آشپز
#آشپزی_با_مامان
#آشپزی_حرفه_ای
#گوشت_کبابی

همه توضیحات ...