طرز تهیه اُردک ناردونی (غذای اصیل مازندرانی)

Mijan Food
Mijan Food
اردک ناردونی یکی از غذاهای اعیونی و مجلسی مازندرانهمادر بزرگم میگفت قدیما هر وقت مهمون خیلی عزیزی داشتن براشون اردک نارد ...
اردک ناردونی یکی از غذاهای اعیونی و مجلسی مازندرانه

مادر بزرگم میگفت قدیما هر وقت مهمون خیلی عزیزی داشتن براشون اردک ناردونی درست میکردن که نهایت احترام رو به اون مهمون نشون بدن

یا این که اگر روز خاص یا مراسم خاصی بود که همه دور هم جمع میشدن این غذا رو درست میکردن

البته اینم بگم این غذا رو با مرغ هم درست می کنن که بهش مرغ ناردونی میگن، اما اعیونی ترین حالتش با اردک بوده

تو گیلان هم مشابه این غذا رو درست میکنن اما ترکیبش یکم متفاوته

حالا شما بهم بگین ببینم تو منطقه شما این غذا رو به چه اسمی میشناسین و چطوری درستش می کنین؟

مواد لازم برای چهار نفر:
یک عدد اردک یک کیلویی
دویست گرم اوجی یا خنش
شش حبه سیر
دو عدد پیاز بزرگ
دو لیوان انار دون شده
صدو پنجاه گرم آلوجنگلی
صد و پنجاه گرم آلو بخارا
یک قاشق سر پر رب انار ملس
فلفل، زردچوبه، نمک به میزان دلخواه

همه توضیحات ...