راز بهترین روش درست کردن کباب چنجه اصیل ایرانی کباب فیله گوسفندی| lamb chenjeh kabab| kebab recipe

COOKING SHAHRZAD
COOKING SHAHRZAD
روش درست کردن کباب چنجه اصیل ایرانی کباب فیله و راسته گوسفندی  | lamb chenjeh kabab| kebab recipe ممنون که ویدئو ی من و ...
روش درست کردن کباب چنجه اصیل ایرانی کباب فیله و راسته گوسفندی  | lamb chenjeh kabab| kebab recipe
ممنون که ویدئو ی من و واسه تماشا انتخاب کردید😇
خوشحال میشم اگه نظرتون واسم کامنت کنید  واگر از ویدئو خوشتون اومد حتما لایک کنید تا از این سبک ویدئو ها بیشتر آپلود کنم.
اگر هنوز عضو کانال من نشدید  روی لینک زیر بزنید 👇

https://www.seevid.ir/api/yid/COOKINGSHAHRZAD?...
روش درست کردن کباب چنجه اصیل ایرانی:
گوشت فیله راسته گوسفند را خرد کنید و پوست سفید ( دَمار) آن را جدا کنید.
یک پیاز متوسط را خلالی خرد کنید .
یک قاشق نمک بزنید و خوب ماساژ دهید تا پیاز ها یک حالت چرب مانند شود ،وهم چنین این کار باعث می‌شود تندی پیاز گرفته شود.
پیاز وگوشت را با هم ورز دهید.
روی ظرف را سلفون بکشید و ۸ تا ۱۲ ساعت استراحت دهید .
پیاز را از گوشت ها جدا کنید و گوشت را به سیخ بگیرید .
دو طرف گوشت ها را نمک بزنید .
فلفل و گوجه‌فرنگی را  به سیخ بگیرید.
کره را ذوب کنید و لیمو ترش بزنید .
حرارت  زغال را ملایم کنید و کباب  ها را روی آن بچینید .
کره ذوب‌ شده را روی گوشت‌ها بزنید تا گوشت نسوزد و مغر پخت شود.
کباب ها را زیاد باد نزنید تا با حرارت ملایم  مغز پخت شود  .
بسته به سلیقه ی خودتون کباب را برشته  یا آبدار  بردارید .
___________________________________
روش تهیه جوجه کباب زعفرانی پنبه ای رس...


How to make an authentic Iranian chenjeh kebab:
Chop the meat of the sheep fillet and remove the white skin (damar).
Cut a medium onion into slices.
Add a spoonful of salt and massage well until the onions become greasy, and this will make the onion spicy.
Knead the onion and meat together.
Cover the dish with cellophane and rest for 8 to 12 hours.
Separate the onion from the meat and skewer the meat.
Salt both sides of the meat.
Skewer peppers and tomatoes.
Melt the butter and add lemon juice.
Reduce the heat of the charcoal and arrange the kebabs on it.
Put the melted butter on the meat so that the meat does not burn and the meat is cooked.
Do not fan the kebabs too much so that the meat is cooked with a gentle heat.
Depending on your taste, take the kebab roasted or juicy.
_____________________________________
#کباب #کباب_چنجه #kebabrecipe #kabab  #آشپزی_ایرانی #آشپزی_افغانی #آموزش_آشپزی #persian_cuisine
آموزش آشپزی ایرانی، آموزش آشپزی، آشپزی جدید، آشپزی اصیل ،غذای خوشمزه، کباب ها ی خوشمزه ایرانی،
آموزش چنجه, کباب چنجه, چنجه, آموزش کباب چنجه, آموزش چنجه کباب, چنجه پنبه ای, چنجه سرآشپز سمیر, چنجه رستورانی, آموزش چنجه گوسفندی, آشپزی حرفه ای, آشپزی رستورانی, چنجه شف سمیر, #کباب برگ, کباب ایرانی, آموزش چنجه رستورانی, چنجه گوساله, کباب چنجه نرم و لذیذ, چنجه کباب پنبه ای, چنجه ایرانی, کباب خوشمزه

همه توضیحات ...