طرز تهیه دسر محلبی کادایف😋😋

2,169 بازدید
بیشتر
ashpazi.foodspy
ashpazi.foodspy
مواد لازم:رشته کاداییف:۲۰۰گرمکره:۷۰گرممواد لازم برای محلبی:شیر:نیم لیترآرد:نصف لیوان دسته دار فرانسوی ...
مواد لازم:
رشته کاداییف:۲۰۰گرم
کره:۷۰گرم

مواد لازم برای محلبی:
شیر:نیم لیتر
آرد:نصف لیوان دسته دار فرانسوی
نشاسته ذرت یا گندم:۵ق.غ
شکر:دوسوم لیوان
وانیل:یک دوم ق.چ
خامه صبحانه:۱۰۰گرم
کره:۵۰گرم

رشته های کاداییف خشک رو یه مقدار با دستمون خورد میکنیم(اگر رشته هاتون تر بود با قیچی خوردش کنید) بعد داخل تابه همراه کره با حرارت کم سرخشون میکنیم فقط حتما باید رشته هارو مرتب هم بزنیم تا بطور یکنواخت سرخ بشن و نسوزن)وقتی قهوه ای طلایی شدن نصفیشو تو ظرف سرومون میریزیم و سطح روشو صاف میکنیم.میذاریم کنار تا خنک بشه و تو این فاصله محلبی رو درست میکنیم.آردو نشاسته و شکرو با شیر مخلوط میکنیم رو حرارت کم میذاریم و مرتب هم میزنیم تا غلیظ بشه در آخر کره،خامه و وانیلو بهش اضافه میکنیم. وقتی محلبی آماده شد بلافاصله تا داغ هست روی رشته ها میریزیم بعد از اون بقیه رشته هامونو روی کرم میریزیم و برای پنج شش ساعت داخل یخچال میذاریم.
وقتی دسرمون آماده شد برش میزنیم و روشو با هر میوه ای که دوست داریم تزئین میکنیم😍

این دسر جذابو خوشمزه رو درست کنید و از خوردنش کنار عزیزانتون لذت ببرید😋❤

همه توضیحات ...