طرز تهیه کیک رولت خامه ای شکلاتی (براونی)مخصوص دسر اموزش اشپزی با مسترتابه#اشپزی#کیک#دسر#شکلات
مواد کیک
تخم مرغ ۶ عدد
کره ۲۴۰ گرم
ارد ۲ پیمانه
وانیل ۲ قاشق چای خوری
نمک نوک قاشق چای خوری
شکر ۲ پیمانه
مواد داخل رولت👇
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
خامه صبحانه ۳۵۰ گرم
پودر قند ۱ پیمانه
ژلاتین ۱ قاشق چای خوری
اب جوش ۱،۴ قاشق چای خوری
۱ پیمانه شیر بعد از پودر کردن کیک
شکالات ۳۰۰ گرم
تخم مرغ شکر وانیل هم بزنید کره هم اضافه کنید و هم بزنید بعد پودر کاکائو و ارد رو مواد الک کنید کف قالب کاغذ روغنی بزارید دورش رو چرب کنید مواد و بریزین، ۲۰ دقیقه تو ۱۹۰ درجه بپزین بعد از پخت پودرش کنید و با ۱ پیمانه شیر نرمش کنید روی سلفون پهن کنید مواد داخل رولت روش پهن کنید (ژلاتین و با ۱،۴ اب جوش هم بزنید سرد شد مواد و اضافه کنید ) بعد از رول کردن ۱ ساعت بزارین داخل فریزر بعد روش شکالات اب شده بریزین و بعد نیم ساعت بره تو یخچال شکالاتم به حال بنماری اب کنید تمام ❤💙
سابسکرایب یادتون نره 😉@cookingtrainingp
تخم مرغ ۶ عدد
کره ۲۴۰ گرم
ارد ۲ پیمانه
وانیل ۲ قاشق چای خوری
نمک نوک قاشق چای خوری
شکر ۲ پیمانه
مواد داخل رولت👇
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
خامه صبحانه ۳۵۰ گرم
پودر قند ۱ پیمانه
ژلاتین ۱ قاشق چای خوری
اب جوش ۱،۴ قاشق چای خوری
۱ پیمانه شیر بعد از پودر کردن کیک
شکالات ۳۰۰ گرم
تخم مرغ شکر وانیل هم بزنید کره هم اضافه کنید و هم بزنید بعد پودر کاکائو و ارد رو مواد الک کنید کف قالب کاغذ روغنی بزارید دورش رو چرب کنید مواد و بریزین، ۲۰ دقیقه تو ۱۹۰ درجه بپزین بعد از پخت پودرش کنید و با ۱ پیمانه شیر نرمش کنید روی سلفون پهن کنید مواد داخل رولت روش پهن کنید (ژلاتین و با ۱،۴ اب جوش هم بزنید سرد شد مواد و اضافه کنید ) بعد از رول کردن ۱ ساعت بزارین داخل فریزر بعد روش شکالات اب شده بریزین و بعد نیم ساعت بره تو یخچال شکالاتم به حال بنماری اب کنید تمام ❤💙
سابسکرایب یادتون نره 😉@cookingtrainingp
همه توضیحات ...