garlic bread, how to make garlic bread, how to make pizza dough،نان سیر. طرز تهیه خمیر پیتزا، سس سیر
خمیر:
شکر: ۱ قاشق جایخوری
آب(دمای محیط): ۱۳۰ گرم (سهچهارم لیوان)
پودر مایهخمیر: ۱ قاشق چایخوری
آرد: ۲۰۰ گرم
نمک: ۱ قاشق چایخوری
استراحت: ۱ تا ۲ ساعت.
سس سیر:
سیر: ۵ حبه
پارمسان: ۵ قاشق غذاخوری
مایونز: ۱ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه
آویشن
پیازچه
جعفری
روغن زیتون:(نصف فنجون)
سرکه (سفید یا قرمز): ۳ قاشق غذاخوری
.
دمای فر: ۲۱۰ تا ۲۵۰ (اگه ۲۵۰ باشه بهتره)
زمان: تا موقعی که برشته بشه
شکر: ۱ قاشق جایخوری
آب(دمای محیط): ۱۳۰ گرم (سهچهارم لیوان)
پودر مایهخمیر: ۱ قاشق چایخوری
آرد: ۲۰۰ گرم
نمک: ۱ قاشق چایخوری
استراحت: ۱ تا ۲ ساعت.
سس سیر:
سیر: ۵ حبه
پارمسان: ۵ قاشق غذاخوری
مایونز: ۱ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه
آویشن
پیازچه
جعفری
روغن زیتون:(نصف فنجون)
سرکه (سفید یا قرمز): ۳ قاشق غذاخوری
.
دمای فر: ۲۱۰ تا ۲۵۰ (اگه ۲۵۰ باشه بهتره)
زمان: تا موقعی که برشته بشه
همه توضیحات ...