شش انداز یا بادمجان قلیه غذای سنتی گیلان یه خورش فوق العاده خوشمزه

1.4 هزار بار بازدید - 9 ماه پیش - سلام به کانال مونارت فود
سلام به کانال مونارت فود monart_food امدید 🌹

ممنون میشم این پست رو لایک کنید و اگه هنوز سابسکرایب نیستید دکمه سابسکرایب و زنگوله رو بزنید که کلی ویدئوی خوشمزه و اصیل داریم😍🙏

شش انداز یا بادمجان قلیه یا حتی بعضیا فسنجون گیاهی ام بهش میگن که یکی از خورش های اصیل و دیرینه ایرانی هست که با اینکه گوشت نداره ولی بسیار مقوی و لذیذه .
اینم بگم که به واسطه بادمجون ، گلپر،  رب ها و نداشتن گوشت طعم متفاوت از فسنجون داره و اگه بخورید حتما پیش خودتون میگید چطور بدون گوشت انقدر خوبه 😍

بهتره از گردوهای فسنجونی چرب استفاده کنید و روغن بادمجان رو بعد سرخ شدن حتما با دستمال جذب روغن بگیرید و قبلش هم نمک بزنید تا تلخیش گرفته شه.


نکته : تو خورش اواخر پخت آب انار ترش یا آب نارنج هم میتونید اضافه کنید اما چون رب انار و رب آلوچه من ترش بود اینکارو نکردم .
و اگر خواستید کمی از ترشی خورش کم کنی بهش شیره خرما اضافه کنید ، البته میدونید که گیلانی های عزیز غذاهاشون ترش مزه است اما به هر حال ذائقه شما شرطه..

مواد لازم :

گردوی آسیاب شده ۱۵۰ گرم

پیاز سفیددرشت و رنده شده ۱ عدد

بادمجان گوشتی دو عدد متوسط

روغن

نمک ، فلفل سیاه ، زردچوبه و گلپر

رب انار ملس
رب گوجه فرنگی (قابل حذف)
رب آلوچه (قابل حذف )

گوجه گیلاسی برای تزیین سرو

مقداری روغن
9 ماه پیش در تاریخ 1402/07/05 منتشر شده است.
1,485 بـار بازدید شده
... بیشتر