شش انداز یا بادمجان قلیه غذای سنتی گیلان یه خورش فوق العاده خوشمزه
1.4 هزار بار بازدید -
9 ماه پیش
-
سلام به کانال مونارت فود
سلام به کانال مونارت فود monart_food امدید 🌹
ممنون میشم این پست رو لایک کنید و اگه هنوز سابسکرایب نیستید دکمه سابسکرایب و زنگوله رو بزنید که کلی ویدئوی خوشمزه و اصیل داریم😍🙏
شش انداز یا بادمجان قلیه یا حتی بعضیا فسنجون گیاهی ام بهش میگن که یکی از خورش های اصیل و دیرینه ایرانی هست که با اینکه گوشت نداره ولی بسیار مقوی و لذیذه .
اینم بگم که به واسطه بادمجون ، گلپر، رب ها و نداشتن گوشت طعم متفاوت از فسنجون داره و اگه بخورید حتما پیش خودتون میگید چطور بدون گوشت انقدر خوبه 😍
بهتره از گردوهای فسنجونی چرب استفاده کنید و روغن بادمجان رو بعد سرخ شدن حتما با دستمال جذب روغن بگیرید و قبلش هم نمک بزنید تا تلخیش گرفته شه.
نکته : تو خورش اواخر پخت آب انار ترش یا آب نارنج هم میتونید اضافه کنید اما چون رب انار و رب آلوچه من ترش بود اینکارو نکردم .
و اگر خواستید کمی از ترشی خورش کم کنی بهش شیره خرما اضافه کنید ، البته میدونید که گیلانی های عزیز غذاهاشون ترش مزه است اما به هر حال ذائقه شما شرطه..
مواد لازم :
گردوی آسیاب شده ۱۵۰ گرم
پیاز سفیددرشت و رنده شده ۱ عدد
بادمجان گوشتی دو عدد متوسط
روغن
نمک ، فلفل سیاه ، زردچوبه و گلپر
رب انار ملس
رب گوجه فرنگی (قابل حذف)
رب آلوچه (قابل حذف )
گوجه گیلاسی برای تزیین سرو
مقداری روغن
ممنون میشم این پست رو لایک کنید و اگه هنوز سابسکرایب نیستید دکمه سابسکرایب و زنگوله رو بزنید که کلی ویدئوی خوشمزه و اصیل داریم😍🙏
شش انداز یا بادمجان قلیه یا حتی بعضیا فسنجون گیاهی ام بهش میگن که یکی از خورش های اصیل و دیرینه ایرانی هست که با اینکه گوشت نداره ولی بسیار مقوی و لذیذه .
اینم بگم که به واسطه بادمجون ، گلپر، رب ها و نداشتن گوشت طعم متفاوت از فسنجون داره و اگه بخورید حتما پیش خودتون میگید چطور بدون گوشت انقدر خوبه 😍
بهتره از گردوهای فسنجونی چرب استفاده کنید و روغن بادمجان رو بعد سرخ شدن حتما با دستمال جذب روغن بگیرید و قبلش هم نمک بزنید تا تلخیش گرفته شه.
نکته : تو خورش اواخر پخت آب انار ترش یا آب نارنج هم میتونید اضافه کنید اما چون رب انار و رب آلوچه من ترش بود اینکارو نکردم .
و اگر خواستید کمی از ترشی خورش کم کنی بهش شیره خرما اضافه کنید ، البته میدونید که گیلانی های عزیز غذاهاشون ترش مزه است اما به هر حال ذائقه شما شرطه..
مواد لازم :
گردوی آسیاب شده ۱۵۰ گرم
پیاز سفیددرشت و رنده شده ۱ عدد
بادمجان گوشتی دو عدد متوسط
روغن
نمک ، فلفل سیاه ، زردچوبه و گلپر
رب انار ملس
رب گوجه فرنگی (قابل حذف)
رب آلوچه (قابل حذف )
گوجه گیلاسی برای تزیین سرو
مقداری روغن
9 ماه پیش
در تاریخ 1402/07/05 منتشر شده
است.
1,485
بـار بازدید شده