نیم قرن سابقه پلاکبابی در رشت

x_taster
x_taster
رستوران شناسنامه دار تو رشت.همیشه وقتی صحبت از کباب و کته کباب گیلان میشه تعداد زیادی از فالوئرها هستن که میان و یه اسم ...
رستوران شناسنامه دار تو رشت
.
همیشه وقتی صحبت از کباب و کته کباب گیلان میشه تعداد زیادی از فالوئرها هستن که میان و یه اسم رو تکرار میکنن
.
رستوران اردشیر رشت
خیابان فلسطین
.
بالاخره فرصت شد و ما هم غذای این رستوران رو تیست کردیم
.
برند رستوران قدیمیه و بیش از پنجاه سال سابقه کار دارن
اما خب این سالن و تجهیزات و دکور و میز نو شده و از کیفیت خوب هم استفاده شده
.
توجه کنید قیمت ها در منو هم غذا با مخلفاته و هم غذا بدون مخلفات
.
نحوه استقبال از ما در حد معتدل قابل قبول بود و استقبال خیلی  چشمگیری هم اتفاق نیفتاد
.
🔻 چلوکباب با مخلفات کامل ۶۰۰ ت
داخل ویدیو حجم کباب و مخلفات مشخصه
زیتون پرورده بسیار بسیار درست
اشپل هم معتدل رو به خوب
باقلا میتونست بهتر باشه
ماست و پیاز و نان هم آوردن و نوشابه
اینا همه سرویس همراه غذا بود و هزینه جدا براش حساب نمیشد
پلو کته با تهدیگ بسیار خوب
خود کباب هم گوشت بدون چربی
بدون هرگونه انجیر و کیوی و طعم سازی دقیقا طبق بیات کردن گوشت .
کامل پوک و دندونگیر .دندونگیر که میگم یعنی نرمی که با دندون بتونید حسش کنید
اما بنظرم یکم زیاد جویدنی بود به قول خارجیا چووی
میتونست اندکی نرم تر باش
حتما کباب رو زیر برنج بذارید که این اتفاق دیر تر براش بیفته
.
🔻 کباب ترش و چلو ۳۱۰+۶۰
ترش انصافا با مواد خوب تهیه شده بود.طعم شیرینی گردوی مرغوب کامل حس میشد و ترشی مناسب و به دور از طعم الکلی آب انار
بافت اما همون بافت چنجه قبل بود
پوک و دندونگیر و اندکی جویدنی
.
داخل ویدیو که گفتم نکته منفی منظور همین بخش از بافت گوشت بود که میتونه بعد از سرد شدن گوشت هم اتفاق بیفته
.
یه نکته منفی دیگه هم استفاده از گوجه سفید و سفت بود
من هیچ جا همچین انتقادی مطرح نمیکنم ولی خب اینجا قیمت آیتم ها جوریه که یه ایراد کوچیک هم نباید باشه
وقتی درخواست گوجه جدید کردم به این علت
باز هم گوجه سفت و سفید اومد و مبلغش هم رو فاکتور حساب شد
مبلغی نیست که من رو شاکی کنه
اما از همچین رستورانی انتظار مهمان نوازی بیشتری میره
.
⁉️⁉️⁉️⁉️
شما تجربه خودتون رو بهم بگید 😍
.
باز ازین سبک پست بذارم
؟
#رستوران #کته_کباب  #کته #کباب_رشت  #رشت #گیلان #لاهیجان #گیلانگردی

همه توضیحات ...