چلو ماهی با سس کاری ، از خوشمزه ترین روش پخت های ماهی که بی نظیره

سلام به کانال مونارت فود خوش امدید 🙏🌹 لایک و سابسکرایب یادتون نره 😊 چلو ماهی با سس کاری از اون غذاهای خوشمزه ...
سلام به کانال مونارت فود خوش امدید 🙏🌹

لایک و سابسکرایب یادتون نره 😊

چلو ماهی با سس کاری از اون غذاهای خوشمزه با ماهی هست که اگه یکبار ماهی رو با این سس بخوری دیگه ماهی سرخ شده خالی با برنج نمیخوری این سس عالیه طعم فوق العاده ای داره.

میتونید این سس رو در کنار ماهی یا سینه مرغ گریل شود هم استفاده کنید.

ترکیبات سس رو یا میکس کنید یا رنده و اگر رنده میکنید نیازی به گرفتن آب پیاز و گوجه نیست با همونا سس میپزه و جا میافته
اصلا به سس آب اضافه نکنید.
از زنجبیل تازه یا پودر زنجبیل استفاده کنید.
زیر حرارت سس خیلی ملایم باشه تا خوب جا بیافته و غلیظ بشه

به جای لیموترش از نارنج هم استفاده کنید عالی میشه.

برحسب نوع ماهی از خود پیاز هم میتونید برای مزه دارکردنش استفاده کنید ولی برای قزل آلا همین پودر پیاز کافیه

پوست ماهی رو حتما جدا کنید و یا از فیله ماهی مثل ماهی شیر استفاده کنید که اونم عالیه میشه.

این روش از پخت ناهی برای ماهی هایی که عطر و مزه خوبی ندارند هم خیلی کارساز هست.

حدود ۵ دقیقه ماهی داخل سس جا افتاده بمونه کافیه

و اینکه ماهی رو بعد از مزه دار یا مرینیت کردن طولانی در یخچال قرار ندید .

مواد لازم برای این خوراک خوشمزه

ماهی قزل آلا یا هر نوع ماهی دلخواه

گوجه فرنگی

پیاز

سیر

پودر کاری

پودر زنجبیل

روغن زیتون

کره

نمک ،  فلفل سیاه ، زردچوبه ، پودر پیاز ، پودر سیر

گشنیز تازه

لیموترش یا نارنج تازه

همه توضیحات ...