میرزا قاسمی شمالی اصیل گیلان با بادمجان کبابی سه سوته آماده میشه ، آشپزی با فرکوک

آشپزی با فرکوک FerCook
آشپزی با فرکوک FerCook
سلام و درود ✋آموزش از من حمایت از شما🙏یکی از خوشمزه ترین غذاهای شمالی گیلان میرزاقاسمیه که طرفداران زیادی داره مخصوصاً ...
سلام و درود ✋
آموزش از من حمایت از شما🙏
یکی از خوشمزه ترین غذاهای شمالی گیلان میرزاقاسمیه که طرفداران زیادی داره مخصوصاً وقتی مسافر میاد گیلان بریم درست کنیم و یاد بگیرید تا گیلان و ببرید منازلتون🙂
🍆مواد لازم میرزا قاسمی برای ۴ تا ۵نفر :
۱-بادمجان خام یک کیلو(کبابی شده نیم کیلو)
۲-گوجه کوچک ۵ عدد متوسط ۴ عدد
۳-سیر یک بوته بزرگ
۴-زردچوبه یک قاشق چایخوری
۵-نمک و فلفل به مقدار نیاز
۶-روغن به مقدار نیاز
۷-تخم مرغ یک تا دو عدد مقدارش به دلخواه برای داخل میرزا قاسمی
۷-تخم مرغ یک عدد برای تزیین
🍆طرز تهیه:
بادمجانها را روی گاز یا منقل و ذغال کبابی کنید روی هم بگذارید عرق که کرد به راحتی پوستش کنده میشه
بعد ساطوری یا با گوشتکوب له کنید تا پوره بشه
سیر رنده شده را با مقداری روغن و زردچوبه تفت بدید تا طلایی بشه بعد یکی دو عدد تخم مرغ بشکونید و هم بزنید تا تخم مرغها سفت بشه و تکه تکه  تخم مرغها را کنار بزنید گوجه های پوره شده را افزوده اجازه بدید تفت بخوره واز خامی در بیاد و رنگ باز کنه سپس بادمجان کبابی و ریخته هم بزنید نمک و فلفل اضافه کرده درشو بگذارید هم سرخ بشه و بپزه و از خامیش در بیاد هر از چند گاهی هم بزنید اگر روغن نیاز داشت بازم اضافه کنید ،  نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه تا حسابی جا بیافته و لذیذ بشه برای تزیین هم میتونید یک تخم مرغ را با کمی روغن اگر دوست داشتید کمی زردچوبه هم بزنید تا بپزه و تکه تکه بشه و روی میرزا قاسمی تزیین کنید
نوش جان
#میرزاقاسمی  #خورشت  #خورشت_میرزاقاسمی #بادمجان
#خورشت_محلی  #
#غذا  #آشپزی #آشپزی_خونگی #آشپزی_ایرانی #آشپزی_خانگی #آموزش_آشپزی #آشپزی گیلانی #غذای_اصیل  #غذای_سنتی  #اشپزی_اسان  #آشپزی_گیلانی  #خورشت  #خورشت_محلی

همه توضیحات ...