طرز تهیه کره بادام درختی

food bloggers
food bloggers
من عاشق کره ی مغز هستم🤤کلی هم تو شیرینی های رژیمی کاربرد دارن و حتی توی سالاد🤩فرقی نداره رژیم لاغری دارید یا چاقیا ...
من عاشق کره ی مغز هستم🤤
کلی هم تو شیرینی های رژیمی کاربرد دارن و حتی توی سالاد🤩
فرقی نداره رژیم لاغری دارید یا چاقی
استفاده ازش براتون مجازه🥳
من با اینکه عاشق #کره_بادوم_زمینی هستم ولی چون طعم قالبی داره،توی #شیرینی و #سالاد دوسش ندارم🥴
بجاش از #کره_بادوم_درختی یا #کره_پسته استفاده میکنم😁
چون میخوام یه #کیک_رژیمی یادتون بدم گفتم قبلش کره بادوم درختی رو یادتون بدم که جاش تو پیج خیلی خالیه😉

#کره_بادام_درختی
#کره_بادام_شینشف
برای همین مقدار کره ی توی فیلم شما احتیاج دارید به:
۲۵۰گرم مغز بادام درختی(یا هر مغز دیگه ای) معادل  یک و نیم لیوان
که اگه مثه من از خام استفاده کردید ده دقیقه روی حرارت متوسط تفت بدید تا بوداده بشن
و اگه از مغز بوداده ی آماده استفاده کردید دو سه دقیقه حرارت بدید تا مغزها داغ بشن
اینجوری زودتر توی دستگاه به کره تبدیل میشن
.
مغزهارو داخل غذاساز یا آسیاب بریزید و مخلوط کنید
هر سه چهار دقیقه یبارم دستگاه رو خاموش کنید تا یه نفسی بکشه و مغزهارو زیر رو کنید تا یکدست مخلوط شه
.
مدت زمانشم به قدرت دستگاهتون بستگی داره برای من دو سه دقیقه ای آماده شد
حواستون باشه دستگاهتون رو هی استراحت بدید
.
حالا اگه دوس دارید شیرین باشه وقتی داشت شروع به روغن انداختن میکرد بهش یه قاشق چایخوری عسل،یا هر شیره ای که دوست دارید میتونید اضافه کنید
میتونید ارده اضافه کنید البته طعمش قالب میشه پس حواستون باشه
میتونید بهش شکلات تلخ یا شیرین اضافه کنید
یکم شکلات هارو خرد کنید که راحتتر آسیاب بشن
میتونید نوتلا هم اضافه کنید
.
من چیزی اضافه نکردم اینشکلی طعمشو بیشتر دوست دارم
.
میتونید یکم از بادوم هارو نگه دارید و در آخر خردشون کنید و بعد به کره ی آماده شدتون اضافه کنید
یه حالت کرانچی طور میگیره
.
داخل ظرف در بسته و توی یخچال یک ماه موندگاری داره

Instagram: sheencheff

#کره_بادام_زمینی_خانگی #کره_بادام_زمینی #کره_بادام_درختی #کره_بادام #کره_بادام_زمینی_رژیمی #کره_مغزیجات #کره_مغز #کره_مغزها #کره_بادام_درختی_خانگی #کره_رژیمی #کره_بادوم_درختی #کره_پسته #کره_پسته_خانگی #رژیم_لاغری #رژیمی #غذا_رژیمی #سالم_خوری #سالمخوری

همه توضیحات ...