طرز تهیه کیک سه شیرعالی - نکات طلایی در طرز تهیه کیک ساده- علت خرابی کیک- راز پف کردن کیک و خامه کشی

ashpaz Sho
ashpaz Sho
تو این ویدیو سعی کردم همه نکات ظریف و مهم پختن کیک ساده خانگی رو بهتون بگم و در کنارش طرز تهیه یه کیک سه شیر عالی و خوشمزه رو به ...
تو این ویدیو سعی کردم همه نکات ظریف و مهم پختن کیک ساده خانگی رو بهتون بگم و در کنارش طرز تهیه یه کیک سه شیر عالی و خوشمزه رو بهتون یاد بدم وبقیه نکات طلایی که مربوط به پف کردن کیک و خامه کشی اصولی کیکه رو هم تو کپشن براتون بنویسم تا دیگه کیک هاتون خراب نشه در ادامه می تونید این نکات طلایی رو ببینید ولی بازم اگه تو پخت کیک مشکل داشتین تو کامنتا بهم بگین تا راهنمایی تون کنم .

مشکلات پف نکردن کیک
بیشترین مشکل کیک پز ها پف نکردن کیک هست خیلی وقتا کیک حالت شیرینی به خودش میگیره و موادش به هم میچسبن و اصلا حالت پف دار ندارن حالا چرا چون :

۱) تخم مرغ مستقیم از یخچال خارج شده و داخل کیک استفاده شده(حتما باید برای همه نوع کیک تخم مرغ نیم ساعت داخل اتاق بمونه و بعد استفاده بشه).

۲) مقدار مایعات مثل آب،شیر،ماست ،دوغ و …دقیق نبوده یا مایع خیلی خیلی رقیق شده یا غلیظ.۳

۳) میزان هم زدن خیلی کم بوده ولی در اواخر که نباید مواد هم بخوره زیاد هم خورده و از همه مهمتر مخلوط کردن دورانی در هم زدن رعایت نشده.

۴)دمای فر یا خیلی زیاد بوده یا خیلی کم(اگر زیاد باشه کیک پف نمیکنه و بیشتر نپخته میمونه و اگر کم باشه کیک پف میکنه ولی به مرور پفش رو از دست میده و سفت میشه)

۵)فر از قبل گرم نشده(اگر فر از قبل گرم نشه همه پف کیک میخوابه.

۶)مواد رو بدون اولویت دستور مخلوط کردید یعنی هرچیزی رو هر وقت خواستید ریختیداین موضوع خیلی زیاد پیش میاد و خیلی روی پف کیک تاثیر منفی داره.

۷)از کره یا روغن سرد و آب نشده استفاده کردید یا خیلی داغش کردید و به مواد اضافش کردید.

۸)بیکینگ پودر یا جوش شیرین به نسبت آرد کم بوده یا خیلی کهنه بوده.۹

۹)روغن یا کره رو بیشتر از حد معمول ریختید یا ظرف رو زیاد چرب کردید.

۱۰)اندازه قالب نسبت به مایه کیک بزرگ یا خیلی کوچیک بوده.

۱۱)مواد خیلی کند آماده شده و فاصله بین تهیه مواد تا قرار گرفتن در فر خیلی خیلی زیاد بوده.

مشکلات چسبنده بودن روی کیک
یکی دیگر از مشکلات پخت کیک چسبنده بودن کیک هستش که دلایل اون میتونه از نکات زیر باشه

۱)کیک داخل قالب خودش سرد نشده و خیلی زود خارج شده.

۲)وقتی کیک داغ بوده روش چیزی قرار گرفته (مثلا بشقاب برای برگرداندن)

۳)مایعات شما خیلی رقیق بوده یا زیادی از مایعات استفاده کردید.

۴)زمان پخت کم و حرارت فر زیاد بوده.

کیک نم دارد!
۱)کیک خیلی داخل قالب باقی مونده و فضاش هم گرم بوده و کیک عرق کرده.

۲)کیک کامل نپخته ولی ظاهرش سفت بوده و از فر خارج شده(تست با خلال دندون انجام نشده و داخل کیک مغزپخت نیست)

۳)مقدار یکی از سه ماده اولیه(شکر،مایعات و روغن)زیاد بوده یا روغن جامد استفاده شده که آب نشده و مقدارش بیش از دستور بوده!

کیک حفره حفره داره!
۱)دلیل اصلیش دمای زیاد و مدت پخت کم هست.

۲)میزان مخلوط کردن یا کم بوده یا زیاد مثلا شکر و کره خوب مخلوط نشده یا زیاد مخلوط شدن.

۳)زیادی جوش شیرین یا بیکینگ پودر ریختید یا اینکه به جای بیکینگ پودر جوش شیرین اضافه کردید.

کیک جمع شده(چروک)
۱)دلیل اصلی قالب خیلی بزرگ هست طوری که مواد انگار فقط ته قالب رو گرفتن

۲)زیادی قالب رو چرب کردید طوری که وقتی مایه رو ریختید روغن اضافی همراهش بالا اومده۳

۳)مواد رو غیر دورانی زیاد هم زدید.

۴)بیشتر از مقدار دستور مایعات ریختید.

۵)حرارت فر کم بوده و کیک بیش از مقدار لازم پخته شده

۶)حرارت فر خیلی زیاد بوده مدت پخت هم زیاد.

۷)فر سرد بوده بنابراین مدت پخت زیاد شده.

۸)مقدار سفیده زیاد بوده و خیلی هم پف داشته و بین مواد کیک هوا ایجاد شده.

۹)میزان شکر و مایعات مناسب نبوده یا شکر زیادی دانه درشت بوده

۱۰)قالب مورد استفاده نسبت به مواد کوچک بوده و مواد خیلی فشرده بوده.

۱۱)کیک موقع پخت تکون خورده یا بهش ضربه زدید!

۱۲)در فر موقع پخت باز شده یا دماش کم بوده

۱۳)بعد از اضافه کردن آرد خمیر زیاد مخلوط شده اونم به صوت غیر دورانی

کیک خیلی زبره یا وسطش گود رفته
۱)فر شما از قبل داغ نشده یا دما خیلی کم بوده و کیک آرام پخته شده.

۲)شکر کامل توی روغن یا کره حل نشده یا به عبارتی کم مخلوط شدن یا روغن سرد بوده.

۳)بیکینگ پودر یا جوش شیرین خیلی زیاد بوده یا کهنه بوده.

۴)آرد خیلی سنگین بوده یا مال نان بوده یا نامرغوب!

۵)میزان مایعات خیلی کم بوده و مایه کیک خیلی غلیظ بوده.

۶)مواد خوب داخل قالب ریخته نشدن یا اینکه سطح صافی برای کیک انتخاب نشده و روش هم کامل صاف نشده.

طرز تهیه کیک سه شیر,طرز تهیه کیک سه شیر مکزیکی,طرز تهیه کیک سه شیر شکلاتی,طرز تهیه کیک سه شیر کافی شاپی,طرز تهیه کیک سه شیر زعفرانی,طرز تهیه کیک سه شیر نارگیلی,طرز تهیه کیک سه شیر پسته ای,طرز تهیه کیک سه شیر نسکافه,راز پف کردن کیک,علت خرابی کیک,طرز تهیه کیک ساده,طرز تهیه کیک ساده خانگی,طرز پخت کیک ساده خانگی,طرز تهیه کیک ساده خانگی بدون همزن برقی,خامه کشی کیک,خامه کشی کیک اسفنجی,خامه کشی کیک تولد,کیک ساده خانگی,کیک ساده و خوشمزه,طرز تهیه کیک شکلاتی,کیک

همه توضیحات ...