آموزش نان لواش به سبک نانوایی روی تابه _ بدون تنور و فر تو خونه نون لواش درست کن _ آشپزی ایرانی

مزه چی
مزه چی
نان لواش یکی از انواع نان های محبوب و بسیار پر مصرف در میان مردم خاورمیانه است و با روش های بسیار متنوعی تهیه می شود. البته این ...
نان لواش یکی از انواع نان های محبوب و بسیار پر مصرف در میان مردم خاورمیانه است و با روش های بسیار متنوعی تهیه می شود. البته این نان در کشور عزیزمان ایران نسبت به کشورهای دیگر خاورمیانه با سایز بزرگی تهیه می شود و در کشورهای دیگر به صورت لقمه ای با سایز کوچک تهیه می شود. با این آموزش به راحتی می توانید این نان را در منزل خود تهیه کنید، ضمنا برای تهیه نان لواش نیازی به فر نیست و می توانید انرا روی تابه درست کنید
مواد لازم برای تهیه نان لواش:
آرد:۵۰۰گرم
خمیرمایه:۲قاشق چایخوری
نمک:۱قاشق چایخوری
آب:۳۰۰گرم
زمان بندی بخش های مختلف ویدئو:
00:00 شروع ویدئوی آموزش نان لواش
00:18 طرز تهیه خمیر نان لواش
01:44 مدت زمان ورز دادن خمیر بعد از اضافه کردن روغن
02:03 مدت زمان استراحت خمیر نان لواش
02:54 چونه کردن خمیر نان لواش
03:37 مدت زمان استراحت دادن به چونه های خمیر
03:52 نحوه ی پهن کردن خمیر نان لواش
04:32 نحوه ی پهن کردن خمیر روی بالشتک پخت نان
04:58 پختن نان روی تابه و میزان حرارت
05:25 برای جلوگیری از خشک شدن نان بعد پخت چه کنیم؟
06:54 آماده شدن نان لواش خانگی

همه توضیحات ...